Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Lasteteemad jätkuvad

Ma olen ennast viimasel ajal natuke üksildasena tundnud. Ja sellevõrra siis rohkem lastega tegelenud ilmselt. Vaatasin, et isegi kõik viimase aja sissekanded on valdavalt lasteteemaga seotud.

Hinge peal on tegelikult väga palju, aga seda kõike ei saa ma siia kirja panna. Saan saata ainult sõnumeid ja e-maile, sest nende puhul võib olla (enamvähem) kindel, et nad jõuavad ainult adressaadi silmade ette ja südamesse... Ja selliseid asju, et tööl on meil arendusosakonna ümberstruktureerimine jms, seda ma lihtsalt ei viitsi kirjutada, see ei lähe mulle isiklikult korda. Töiselt küll, aga see on hoopis teine teema. Kirjutan siis lastest edasi.

Täna tõi Leivo oma vanast elektroonikakolast Jüri jaoks testri, kasseti-pleieri ja mingi vana vene raadio, mis ei mänginud. Jüri oli üliõnnelik, askeldas nendega tubli mitu tundi, tulles vahepeal näitama, et kuskil sees olid olnud ürgaegsed pastat välja ajavad patareid ja ütlema, et ta oli internetist leidnud venekeelse kodulehekülje, kus selle raadio sisemus ja skeem peal. Ja et ta nüüd teab, kuidas seal juhtmed ja asjad peavad käima. Võttis veel meie köögiraadiolt juhtme (suutsin isegi hoiduda emalikust noomimisest stiilis "aga pane see pärast tagasi"). Ja siis see raadio mängiski :) Küll suure ragina ja kahinaga, aga siiski.

Päeval kirjutasime Katiga pikalt MSNis, kui tal oli koolis mingi "bioloogia arvutis" tüüpi tund. Ta kurtis, et on kevadväsinud ja kõigest on siiber, ka sünnipäeva korraldamisest. Et sõbrannad on tõelise seebiooperi korraldanud. Loora, kellega koos Kati sünnipäeva peab, tahab kutsuda ka Milanna. Mille peale Liina ütles, et kui Milanna tuleb, siis tema ei tule (nad on hetkel tülis). Ja Kaisa ütles, et kui Liina ei tule, ei tule tema kah. Ja Ester ütles, et (ma ei mäletagi enam, mida, aga ka umbes midagi samasugust). Blaah. Ja kui Kati oli neile selle peale öelnud, et no mis siis parata, eks nad jäägu siis tulemata, olid nad kõik Kati peale solvunud ja ütlesid, et ta on isekas. Mille peale Kati siis mulle kirjutas, et pangu nad ennast põlema, neil on teda vaja, mitte temal neid (ma loodan, et ta seda neile välja ei öelnud!) Raske ikka see teismeliste elu....

Turgutasin siis õhtul pisut oma loppis tütart, ja kui ta oli Selveri Laadapäevade soodusmüügilt endale paar kümnekroonist küünelakki ja muud pisistaffi omandanud, oli ta juba päris rõõmus.

Jätkuna eelmisele jutule. Jüri sai piirkondlikul matemaatikaolümpiaadil 17.koha 43 võistleja seast. Ja selle hiirepildi, mida me tegime, selle eest sai ta kunstiõpetuses viie!!!

NB! Leivole palju õnne sünnipäevaks, mis praeguseks kellaajaks on juba peaaegu tund aega kestnud.

Lisa kommentaar

Loading