Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kassiiseloom! Minu esimene raamatuesitlus

Mul on ilmunud kaks raamatut  (noorteromaan-konkursivõitja "Hetk enne homset" ja kunagiste naistekajuttude kogu "Vastassuunavöönd"), aga esitlust kui sellist ei ole ma varem teinud. Aga kolmandal korral paremini - mul on rõõm kutsuda sõpru, tuttavaid, raamatu- ja kassihuvilisi oma raamatu "Kassiiseloom" esitlusele. See toimub 28.08 algusega kell 18:00 kassikohvikus Nurri (Tartu mnt 24). 

Raamat on vanusegrupile 8-101 ehk siis loodan, et lugemist on nii lastele kui äratundmisrõõmu täiskasvanutele. Kirjutan oma lapsepõlvistest ja hilisematest (lemmik)loomadest, kes mu ellu oma käpajälje on jätnud. Pealkiri viitab kassidele, aga juttu pole sugugi mitte ainult kassidest, teistest ikka ka.

Kohal on ka kassikohvikus elavad kassid. NB! Külalised, kassikohviku reegel on, et magavat kassi ei tohi häirida, ka mitte silitamisega. Ma küll ei tea, kas kassid ikka nii sõltumatud on, et suure inimhulga seas magavad, aga mine tea. Igal juhul tuleb neisse lugupidavalt suhtuda. 

Mis toimuma hakkab? Kirjastuse esindaja (no minu jaoks siiski sõber) Epp Petrone teeb minuga seal väikese vestlusringi-intervjuu, kuhu hetkiti kaasame ehk ka kohviku perenaise Heleni ja loomalugude sarja ühe varasema autori Loone. Taustaks näitan vanu ja uuemaid pilte raamatus olevatest loomadest. Pakume Kass Arturi kooki ka, kuidas muidu :)

No ja niisama oleks kah tore näha. Sõpru-lapsi-kaaslasi võib ka kaasa tuua, koeri vast ainult mitte 😊

 Raamatu kohta kirjutas kirjastus nii:

Kaja Sepp on kirjutanud teksti, mis tutvustab noortele lugejatele lähiajalugu läbi isiklike loomalugude. Mis on linaleoauk? Mis olid karjalaudad? Mis kell algas kolhoosilüpsja tööpäev? Sellised faktid on peidetud kaasahaaravate looma (ja samas ka inim-)portreede sisse. Lugeja saab kaasa haaratud mitte ainult lähiajaloo alaseks harimiseks, vaid veel enam hingehariduseks. Mis tunne on elada, teades, et õuel igal aastal õitseva nelgipuhma all magab igavest und sinu esimene lemmikloom? Ja et vana aida küünistas ära paanikas koer, keda lapsed ei tahtnud äikese ajaks sisse lasta? Ja kuuri taga nõgesepuhma kõrval jättis oma elu koerakarja eest jooksev kass? Ning et vanaema pidi ühel hetkel oma armsa lehma vorstivabrikusse saatma...? Sest selline oli elu.

Elu, armastus ja surm on alati seotud. igasuguse loomaga kaasneb vastutus, igasuguse armastusega kaasneb valu. Petrone Printi noortele lugejatele mõeldud raamatusari ei õpeta otsesõnu justkui mitte midagi, aga just need suured elutõed võiksid kohale jõuda läbi autorite kogemuslugude.

 

Kommentaarid (2) -

  • Claudia Klein

    13.11.2020 19:45:23 | Vasta

    Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen sakslane ja osutan finantsteenuseid. Kas vajate kiiret, pikaajalist või lühiajalist laenu, mille intressimäär on madal ja madalam kui 3%? Kas majanduse raskused mõjutavad teid? või on teie pank või mõni muu finantsasutus teile laenust keeldunud? Pakume turvalisi laene.
    Laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke mulle oma soov e-posti teel: spotlightglobalservices@gmail.com või WhatsApp: +4915758108767

    * Kas otsite raha võlgade tasumiseks?
    * Kas otsite raha oma ettevõtte loomiseks?
    * Kas otsite laene suurte projektide elluviimiseks?
    * Kas vajate vähem kui 24 tunni jooksul laenu?
    * Kas vajate kiiret laenu erinevatel eesmärkidel?

    Kui teie vastus on jaatav, saan teile abiks olla.

    * Võin teile pakkuda kuni 15 000 000 euro suurust laenu.
    * Tagasimaksmiseks võite valida 1 kuni 30 aastat.
    * Saate valida kuu- ja aastamaksete kava vahel.
    * Paindlikud laenutingimused.

    Kui olete huvitatud, pöörduge minuga selle e-posti aadressi kaudu: | spotlightglobalservices@gmail.com | Või WhatsApp: +4915758108767

    Teil on 100% garantii, et saate oma laenu selle laenutehingu lõpus.

    Saate meid hõlpsasti meie veebisaidil vaadata: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Oleme kirglik rahalise kaasatuse arvestamise eest. Meie laenud ja investeerimistooted on loodud teile mugavuse ja väärtuse pakkumiseks.

    Spotlighti globaalsete finantsteenuste abil saate hüvasti jätta kogu oma finantskriisi ja raskustega, kuna oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised

    Soe soov
    Claudia Klein

  • Marleen

    20.07.2021 17:39:59 | Vasta

    Tahaksin tänada Lapo Micro Finance'i laenu andmise eest. Pettusin mitu korda laenu saades, kuni sattusin Lapo Micro Finance'ile, kes andis mulle haige lapse hooldamiseks laenu 23 000 dollari väärtuses. Kui vajate täna tõelist laenuandjat, võtke ühendust Lapoga ja ärge laske end petta. Võtke ühendust e-posti aadressiga: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

Lisa kommentaar

Loading