Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Paljassaarel

Naljakas, aga kogu oma pika Tallinna-staaži jooksul pole ma eriti sattunud Paljassaarele. Või noh, Katariina kaile muidugi olen ja Pikakari randa... aga muu poolsaare osa on suhteliselt avastamata.

Pühapäeval tegime aga  seal Leivoga kümnekilomeetrise jalgsitiiru, eesmärgiga otsida põnevaid punktikohti potentsiaalse Kalamaja Kapi (Leivo ütles küll Kalamaja Cup´i) raja jaoks. Kohatud inimesteks olid koertetreenijad ja valgesse kombinesooni riietunud loodusfotograaf, päike paistis sõbralikult ja pajudel olid suured tibud. Isegi kõndimisrajad olid hästi tähistatud.

Aga hoolimata kõigest ilusast oli see kant kuidagi... ma ei oskagi öelda, mis. Mitte hirmutav, mitte kole, mitte kõhe, aga isegi väga ilusate vaadete juures polnud tunnet, et tahaks siin pikemalt seisatuda või et toetaks selja kuhugi vastu ja lihtsalt oleks. Ehkki, pean veel kord ütlema, mõnigi koht ja vaade oli vägagi ilus.

Aga seiklemiseks ja läbijooksmiseks on see küll äge koht.

Kommentaarid (1) -

  • Age

    08.02.2011 16:03:17 | Vasta

    Kusagilt on meelde jäänud hirmujutud (artikkel EE-s võib-olla?)  Paljassaare poolsaarel elutsevast poolmetsikust koertekarjast, kes süütuid jalutajaid ahistab ning ära süüa ähvardab. Kui lugu tõeks osutub, võib see anda plaanitsetavale Kalamaja Kapile hoopis huvitavama seiklusliku nüansi ;)

Pingbacks and trackbacks (1)+

Lisa kommentaar

Loading