Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: Eesti tiimid trekkingu/ratta vahetusalas või sealt läbi

Kella 8 paiku meie aja järgi kõne Mountain Loghome´ilt. Olles jõudnud trekkingu/ratta vahetusalasse, leiti eest Okasroosikese und magav Twister ja äsjaärganud Vaude/Elita. Ja üks Soome tiim, kes just vahetusalast ratastel lahkumas oli. Vaude kreemitas-vaseliinitas-pakkis ning Mountain Loghome asus sama tegema. Kuna nemad olid öösel juba uinaku teinud, jätavad nad vahetusala magamisvõimalused vahele ja kasutavad valget aega rattasõiduks.

Öösel, muide, oli ilm külm: -1-2 kraadi. Kuna ratas tundub viivat (vähemalt algul) suures osas mäest alla, arendatakse suurt kiirust ja peab tuulekaitseks hästi riidesse panema. Ilmateadet vaadates on näha, et ilm pöörabki ära: tänaseks lubatakse piirkonnas lausvihmasadu ja hakkab vähehaaval ka jahenema.

Bergsoni koduleht avanes ("we've been fighting with our server nearly as hard as our Masters teams on the race", muigavad korraldajad ka ise) ja tulemuste tabel ütleb, et ISC on jalgrattaetapi lõpuosas 4.kohal - kolmandale kohale on tõusnud tshehhid, kuid nende ja ISC vahe olevat Livereportsi andmetel väike. Esikohal olev Poola Navigators on rattaetapi lõpetanud ning ratta/trekkingu vahetusalas.

Kolm tiimi on juba katkestanud. ML on kohtunikelt kuulnud, et ühe tiimi naisliige olevat lausa haiglasse viidud - mis aga juhtus, ei tea.

PS.Venna poolt kommentaaris viidatud Pilvi kaanetüdruku-pildi panen kah siia. Ja kui eriti hoolega vaadata ja riiete järgi tuvastada, siis kas see sinises jopes seal Pilvi taga pole mitte Leivo...?

Kommentaarid (2) -

  • Venna

    27.02.2008 11:30:47 | Vasta

    Hola Kaja,
    Väga mõnusad ja vajalikud lingid ja kommentaarid võistluse kohta. Lahedalt on ka korraldajad kirjutanud, et Eesti tiimide näod relaxed and in good moodsSmile Ja Pilvi on oma iluga võlunud korraldajad ning Tema pilt www.adventurerace.pl esilehelSmile Isale, Makule ja kogu tiimile soojad tervitused külmenevasse kliimasse. Pidage naeratavate nägudega vastuSmile Venna

  • Kaja

    27.02.2008 11:39:32 | Vasta

    Vahva - ütlen kõik tervitused kindlasti edasi, kui nad järgmine kord helistavad! Smile

Lisa kommentaar

Loading