Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: Vaude/Elital 18 tundi uneni

Bergsoni kodukas annab taas pikemat aega teadet "Cannot display the webpage" - jah, ilmselt mõjusid üleslaetud videod kurjalt, nagu Andres eelmise sissekande lõpus kirjutas. Ja ka Sleepmonsters pole vahepeal infot uuendanud.

Hetkel siis ainult otseinfo, SMS trekkingurajalt Vaude/Elita käest: "Jalg jala ette, nii see hetkel käib ja nii veel 18 tundi. Siis saab alasse ja äkki tunnike und. Muidu positiivne siiamaani!"

Kõne Mountain Loghome´ilt: Oleme koos Vaudega. Võistlustules oldud 26 tund´i, tõusumeetreid 4370m, kilomeetrites oleme läbinud 139km. Sellest 8km suuska, 54km rattast, kõik muu jalgsi. Ja seda jalgsit tuleb veel kõvasti.

Twisteri kohta hetkel ei tea, on nad meist ees või taga. See selgub järgmises kontrollpunktis, sest tegime erineva rajavaliku.

Jõudsime teha ka esimesed õlled ühes mägihütis asuvas punktis, kus ettenägelikult ka õlut müüdi.

Temperatuur on päikse käes +19. Talvevõistlus...

Infot ka ISC kohta: Kolme esikoha vahed on minutites (pika seiklusvõistluse kohta üliväikesed vahed!) ning ISC oli saabunud punkti, millest ML ja Vaude/Elita viimati lahkusid, kolmandana. Kuid punktist väljusid nad esimesena - st tegutsesid kohapeal kiiremini. Mis on tegelikult ülimalt oluline edutegur: 5 minutit vahetusalas kohmitsedes on lihtsad kaduma, kuid eks katsu pärast järgmised 5km teha iga kilomeeter minuti võrra tavalisest kiiremini... Jooksjad, kes kilomeetri läbimise aega mõõdavad, saavad sellest ilmselt kõige paremini aru.

ISC-l on ka 15 minutit trahvi parveraftingust. Võistluse kirjeldusest ei selgu, kas need tuli kohapeal ära istuda või liidetakse hiljem lõppajale - aga tõenäoliselt kehtib viimane.

Lisa kommentaar

Loading