Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: tiimid võistluspaika teel

450 kilomeetri pikkune Bergson Winter Challenge toimub Poola-Tshehhi piirialal, nii et teekond sinna on juba ise paras ettevõtmine. ISC tiim, kes sõitis öö läbi, olevat praktiliselt juba kohal, Mountain Loghome, kes Poola alguses hotelli ööbima jäi, seikleb hetkel keset Varssavit. Sõiduvahendiks on dzhiip, rattad järelkäru peal taga. Tanel roolib, Minn harjutab kaardilugemist (kaardiks on kohalikust telefoniraamatust välja rebitud leht).

Pilvi, kellele ma mingil heldushetkel kaks karabiini laenasin (tavaliselt ma turvalisusekaalutlustel oma rauda välja ei anna), teatab, et ta pole neid ei kõrgelt kukkuda lasknud ega neisse mingil muul moel ohtlikke mikropragusid tekitanud. Veel.

Tundub, et neil on seal autos päris lõbus :)

ISC strateegilistest ettevalmistustest on teada nii palju, et eile nägin Randyt Borni pulbreid-batoone-geele kokku ostmas. Seda juba pealevaatamisel energiat andvat ja samal ajal iiveldama ajavat kastitäit vaadates oli mul ikka tõsine heameel, et mina sinna võistlusele ei lähe. Sest kui multispordis üldse on midagi ebameeldivat, siis just need energisöögid ja -joogid. Aga ilma kah ei saa...

PS. Marge, oleks tore, kui Bergsoni ülevaateid ka Twisteri infoga täiendaksid, kui neist midagi kuuled. Mitte et see esimene kirjutis siin nüüd liiga sisukas ja täiendamisväärt oleks, aga edaspidi on kindlasti enamat :)

PPS. Kokkuvõtlik info võistluse kohta ja Eesti tiimide nimekiri asub siin.

Kommentaarid (1) -

  • Marge

    24.02.2007 14:34:13 | Vasta

    Tere,eks üritan anda rohkem infot Twisteri teekonnast.

    Twisteril on see eelis ,et neil on kaasas bussijuht ,kes veedab suusakuurordis need pikad päevad kui teised võistlevad.Ööläbi sõidetud jõudsid nad kella 10 paiku Varssavisse siis toimus juhi vahetus ja hetkel on Tiidul veel sõita u.200 km. (kell 14:10)
    Kaardilugemisega vaeva ei pea nägema ,sest eelmisel aastal oldi samas kohas võistlemas ainult et lühikesel rajal.Lugeda saab sellest siit http://twister.flip.ee/bergson/bergson_jutt.htm

Lisa kommentaar

Loading