Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Eru ja Käsmu

Nädalavahetusel käisime koos Karini, Toomase, Kairi ja lastega mõlemal päeval rannas. Laupäeval Erus - väike avalik supelrand sooja mere ja rohkete telkijatega, pühapäeval Käsmus - meremuuseumi taga kivide vahel suurte lainetega võitlemas. Sest laupäevast saati vaikselt üles kerinud tuul oli lained tõesti vägevaks ja vahuseks ajanud: põlvini vees seistes lõi laine rinnuni välja.

Kõigepealt läksid vette muidugi lapsed. Meie, suured, passisime varbaid risti hoides kaldal, kuidas seltskond Ode-Anna-Mart-väike Helen suurte kivide vahel ja üle kivide ronides lainetes edasi rühkis. Vahetevahel ikka märkasid suured Helenile kätt anda, teda kivile aidata või lainetes püsti hoida :) Aga Helen oli ka ise väga tubli ja hakkamasaaja, ei lasknud lainel end pikali pühkida ja tilpnes vapralt suurte sabas.

Pärast käisime ka ise ujumas, isegi Mammu, kes veetis Käsmus viimast päeva oma puhkusenädalast siinses kirjanike loomemajas. Vesi oli soe, savisegune ja adrutükke täis. Laineline niikuinii.

Käsmu-külastuse juurde kuulus muidugi kohustuslik jalutuskäik õnnekivikuhila, rannaäärsete suurkivide ja metsavahelise Majakivi juurde. Nagu ikka.

Lisa kommentaar

Loading