Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Niisama

Vahepeal sai jälle kolmapäevaseks gepardiks käidud. Rada seekord kodu lähedal, Merimetsas, nii et kulgsein sinna kodunt kerge sörkjooksu ja jalutamisega (2,6 km). Tulemuseks parajalt soojad jalad ja 3,5km rajal möödus imekergelt. Aeg oli 17:36 ja kui oleks pingutanud, oleks võinud oluliselt paremgi olla, nii värske tunne oli sees. Aga see jooks pole nagu koht, kus viimast välja panna, pigem selline hea enesetunde asi. Sörkisin siis koju tagasi -seekord otsemat teed läbi metsa ja pikkust ei tea, sest pole seda rattaga ära mõõtnud. No umbes 2 km. Täitsa hea jooksupäev sai.

Siis jõudis koju ka Kati, kes oli päeval käinud KUMUs kooli kunstiõpetuse projektis ja õhtul Raekojas linnavalitsuse vastuvõtul parimatele olümpiaadi-tegijatele. Kati muljed: Jüri Ratas oli tugev ja kandiline, Kaia Jäppinen tilluke ja no mida!! kohtusin seal kutiga, kellega olime just tutvunud ühel juhuslikul ööpeol - tuleb välja, et peoloom võib olla ka esimese järgu füüsik! Jajah, elu on täis üllatusi :)

Võtsime siis Katiga rattad ja sõitsime uuesti Merimetsa. Kati läks rajale oma pikka päeva lõpetama ning mina mõnulesin rattaid valvates päikese käes ja lobisesin Maare ja Heitiga - nii et ei märganudki, kui Kati juba finishi oli läbinud ja mind otsis.

Neljapäeval käisime Katiga Pirita-Kosel orienteerumas ning homme sõidame kõik koos (mina ja lapsed) Roheliste Rattaretkele. Viimane on tegelikult natuke nukker sõit, sest Leivo on ära Münchenis ega saa tulla. Aga ma olen niiiii harjunud käima seal koos tema ja ka tema lastega...

Niuks.

Kommentaarid (2) -

  • Triin

    10.12.2008 22:41:26 | Vasta

    Tere. Avastasn Teie plogi juhuslikult ja olen seda lugema jäänud.Teie optimism ja siirus paneb kaasa mõtlema-elama. Tahan Teid tänada, et lubate ka minul veidi oma elu piiluda ja andsite võimaluse tutvuda ühe äärmiselt sümpaatse inimesega ja perekonnaga, kahjuks küll ühepoolselt. Ilusat jõuluaega Teile ja Teie perele, kassid kaasaarvatud.

  • Kaja

    11.12.2008 08:20:36 | Vasta

    Aitäh Smile

Lisa kommentaar

Loading