Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Raamat väljas

imageMinu esimene raamat on nüüd trükist tulnud ja ilmselt ka poodidesse jõudnud. Ise sain oma esmaeksemplarid kätte napilt enne jaanipäeva.

Millest see raamat räägib? 15-aastane Erle elab moodsas kärgperes, kus tuleb tundma õppida mitte ainult kasuisa, vaid ka kasuvenda. Ootamatuid üllatusi jagub ning kohanemisraskusi lisab kolimine maale suvekodusse. Heaoluga harjunud linnatüdruk näeb „teise Eesti“ eakaaslaste täiesti erinevat elu, proovile pannakse senised suhtumised ja väärtushinnangud. Kui üks uutest sõbrannadest otsustab kandideerida „Superstaari“ saatesse, pöörab see ka Erle elu pea peale…

Mul on väga hea meel, et esimesed lugejad on olnud rahul. Mu õde Karin ütles, et loeks seda raamatut heameelega ka siis, kui see poleks minu kirjutatud ning tema teismeline poeg Martin ütles midagi stiilis “Kaja raamat on ju täitsa hea”. Ja sõbranna Leitti ütles, et tundis ära nii mõnegi oma 15-aastase hingevärina, ehkki tänapäevane kontekst – näiteks suhtestaatuse kontrollimine Facebookis – oli midagi täiesti uut.

Kõige suurem rõõm oli mul aga Leivo üle, kes raamatu nüüd läbi lugenuna selle tegelaskujude ja maailma kohta oma sõpradele vaimustunud müügikõne pidas, kui õhtuse aias tšillimise käigus tuli jututeemaks esimese ja teise Eesti elu ja Leivo jutustas, kuidas minu raamat just seda nii värvikalt ja tabavat kirjeldab… Lisan kommentaariks omalt poolt, et kindlasti pole see kellegi halvustamine, pigem püüan just näidata, et ka beibe ja rullnokkjõmm on südames head ja hoolivad oma sõpradest , isegi kui nad seda hoolimist omal kombel näitavad…

Mida veel öelda? Lehekülgi on 336 (minu jaoks üllatavalt paks raamat tuli!), Apollo veebipoes on hind praegu 14,96 ja pärispoes 17 eurot. Minu kaudu saab raamatut osta ka kirjastuse hinnaga. See on hea võimalus eelkõige neile, kes on raamatu kättesaamiseks valmis minuga kokku saama Naeratus, sest kui lisada postikulud, muutub hinnavõit nii väikeseks, et kiirem ja mugavam on tellida juba raamatupoodide veebipoest. 

Need, kes tahavad tellida raamatu minu kaudu, kirjutage mulle kaja.sepp.2@eesti.ee , kogun tellimused kokku, toon paki kirjastusest ära ning jagan teile laiali.

Kommentaarid (1) -

  • CV

    27.10.2013 23:39:26 | Vasta

    Väga mõnus lugemine. Just lõpetasin. Sa oled ikka üks väga andekas inimene.

Lisa kommentaar

Loading