Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Seiklussport Poolas: ratas tehtud, trekking mägedes

Eile õhtul kell 23:15, SMS Vaudelt: Ratas tehtud. Kõhud sooja sööki täis. Ratas oli huvitav - pikad tõusud ja tohutukiired laskumised. Jätkame jalgsi. Head ööd!

Jah, meil siin oli head ööd, nemad kaheksakesi seal Poolas panid aga öö läbi edasi.

Hommikul 7:30, telefonikõne Mountain Loghome´ilt: Ratast oli umbes 6 tundi, nii et kella üheteistkümne paiku oli see läbi ja jätkasime trekkinguga. Kui seda oli 7 tundi tehtud, vaatasime kaardilt, et thetud on ... umbes kolmandik. Sest rada käib mägedes ülesalla ning ei tõusud ega laskumised ole kergete ja laugete killast. Kõrgeim tipp, mille otsa tõusta, oli 1346, aga enne seda tuli ületada veel mitmeid 1300 kanti mägesid.

Kui olime teel mööda harja selle kõrgeima tipu poole, oli kottpime. Ja äkki kostis alt sügavast orust... kohutav möirgamine. Minn arvas, et küllap on sinna vangistatud lohed. Õnneks me ei näinud.

Vaude on eespool ja mäe tippu olid nad jätnud meile... klaaspudelis õlle. Aitäh, sõbrad! Ainult et... /Kaja kommentaar: levi muutus nii katkendlikuks, et ei saanudki kahjuks aru, mis värk selle õllega edasi oli. Vist ei saanud Mountain Loghome seda kätte, vaid kuulis alles all kontrollpunktis, et kuskil üleval pidi olema neile jäetud õlu).
___
Võistluse ametlik raport on Sleepmonstersi lehel. Seal on ka pilte meie võistlejatest.

Kommentaarid (2) -

  • Urmo Liblik SK XDREAM

    27.09.2007 13:25:03 | Vasta

    Sain täna kell 10.58 Siirilt sõnumi: Hei! Liigume endiseltSmile tõusud on rasked-pikad, järsud, juurikased ja kivised. Tuju hea ja ilm päikeseline. Trekkingust jäänud 2kp-d. Edasi rull.

    Tundub, et nüüd siis saab Riho end proovile panna, sest rull pole hetkel veel tema ala.

    Jõudu neile igatahes!

  • Kaja

    27.09.2007 13:44:59 | Vasta

    See seletab, millele siis baseeruvad Leivo ootused vaudest rulluiskudel mööda minna - vt järgmist sissekannet Smile
    Jõudu muidugi. Ma ise ei ole üle 36 tunni midagi teinud, nii et varsti ei oska enam kujutledagi, mida see endiselt edasiliikumine tähendab...

Lisa kommentaar

Loading