Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Suve reisiplaan hakkab looma: Krimm

Eile õhtul panime Leivoga paika esimesed rajajooned sellesuvise perereisi kohta. Et läheks augusti alguses Krimmi!

Vaatasime esimese hooga Riia-Simferoopoli rongi (lastele oleks väga eksootiline sõita üle 40 tunni rongiga!), aga jätsime selle kahetsusega kõrvale: raha. Üksi reisides poleks edasitagasi kupeepileti eest makstav ca 3000 krooni tõesti märkimisväärt summa, aga korrutada see 8-ga... Ja kuna rong läheb läbi Valgevene, lisada veel 8x600 krooni transiitviisa eest... Nii et ohkasime ja loobusime.

Nii et jääb autoreis ja läbi Poola. Sest Valgevene teede kohta ei öeldud trip.ee-s häid sõnu, ja see viisavärk ka. Aga selles osas on häid uudseid mõtteid ja olen üldiselt päris elevil.

Loeme nüüd natuke raha ja peame veel plaani :)

 

Kommentaarid (1) -

  • Liisu

    19.06.2007 01:37:39 | Vasta

    me sõpradega mõned aastad tagasi sõitsime autoga läbi poola krimmi. tagasitee oli suht kohutav, sest uhasime üsna ühe raksuga krimmist eestisse ja seda ma eriti ei soovitaks Smile
    mulle isiklikult krimm väga ei imponeerinud, aga minnes astusime läbi odessast, mis on tõeliselt vahva ja tore koht. igatahes on mul väga hõrgud mälestused limonad krõmmist, kohukestest ja hiigelsuurest prussakast jaltas. niiet head reisi, kindlasti tasub krimmi sõita!

Lisa kommentaar

Loading