Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Tähtsaid asju

Kiire aeg on pannud vähestel vabadel hetkedel mind arvutit nii vihkama, et pole blogissegi midagi kirjutanud, ehkki see ei võta ju palju aega. Nii et:

Ode Liis olümpiaadil. Emakeele olümpiaadil pääses Ode Liis riigivooru. Auhinnalist kohta ei saanud, nii et Kati kunagine riigivooru 3.koht on praeguseks ikka veel löömata. Küll aga on oluline saavutus see, et nüüd ei pea Ode tegema neid nn "3G katseid" ehk siis kolme kesklinnagümnaasiumi (Reaalkool, Inglise Kolledž, GAG) ühiskatseid. Muidugi on ta katseteks valmistunud ja ma usun, et ta saaks ka katsetega sisse... aga ikka parem, kui võib kergemalt hinge tõmmata ja eks ole igal eksamil-proovilepanekul siiski ka ebaõnnestumise võimalus kõrval. Samuti ei pea ta tegema oma senise kooli, Lilleküla Gümnaasiumi, katseid, aga sinna ta ilmselt siiski ei jää. Ma ütlen veel kord, et Lilleküla Gümnaasium on hea ja tugev kool, aga gümnaasiumiosa õppesuunad pole olnud ei Kati, Jüri ega nüüd ka Ode Liisi esimene eelistus. Minu heameeleks on seal küll muu moodsa kõrval alles ka bioloogia, milles see kunagine 3.Keskkool ülitugev oli ja millest võiks ta endale ka nüüd tugeva konkurentsieelise kasvatada... aga paraku pole ka bioloogia mu pesakonda võlunud.

Leivo USA-s. Taas oma töisel konverentsil. Naljakas, ka Eestis võin ma teda paar päeva mitte näha... aga kui ta on nii kaugel, siis tekib kohe igatsus ja muudkui mõtlen, et mida ta seal teeb. Ja arvutan, mis seal parasjagu kell on :)

Kati 100 päeva ball. Ta oli imeilus oma pikas kuldses kleidis, mille üsna vahetult enne pidu leidsime. Ning tänu Maivile saime juurde laenata ka täpselt sobiva koti. Kahjuks ei olnud fotokat kodus - tegin küll telefoniga paar pilti, peakski nüüd kaabli otsima ja need sealt arvutisse võluma... Muide, Reaalkoolis tantsitakse saja päeva balli avatantsuna poloneesi ning see on mu meelest oma veidravõitu arhailisuses palju võluvam idee kui oleks tavaline valss või muud peotantsud. Mis siis, et kõik, kellega seda teemat puudutada, neid eelnevaid pikki poloneesiõppimise tunde kirusid. Usun, et kümne aasta pärast meenutavad kõik seda nostalgiaga :)

Kati Amsterdamis. Järgmisel päeval pärast saja päeva balli sõitis Kati koolilõpuekskursioonile Amsterdami. On ju koolivaheaeg, ainus võimalus gümnaasiumil enne suuri eksameid korraks rihm lõdvaks lasta.

Tüdrukute omaette-elu. Kuna Leivo on USA-s, Ramses tädi (tema joks õigemini küll tädipoja) pool ja Laura veetis nädalalõpu oma ema juures, kutsus Kreete endale külla Ode ja Anna ja nii nad seal siis kolmekesi oma asju ajasid. Kui ma pakkusin, et viin neile lõunaks sooja sööki (eeldades, et nad ise ei viitsi vast teha) tõrjuti see idee kohe tagasi :)

Kodukoristus. Otsa tegi lahti Jüri, korrastades ära ühise juhtmete-laadijate-akude sahtli ning lüües läikima oma toa. Mina nakatusin ja lõin kaasa, pestes masinatäite kaupa pesu ning koristades ära oma kapiriiulid. Muuhulgas - süda tilkus küll verd - viskasin ära kaks paari oma vanu armsaid, kuid paraku lootusetult katki läinud  teksaseid. Isa, kui Sa seda lugema juhtud, siis rõõmusta - ka need helesinised lõhkiste säärtega Replayd, mis Sind alati kodutust ja asotsiaalsest lapsest kommenteerima panid :)

Lisa kommentaar

Loading