Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Teisipäevak Harkus

Üle mitme-setme aja, et mitte öelda aasta ajasin end välja orienteerumispäevakule. Eelmisel aastal ei käinud kordagi, üle-eelmisel see-eest koos Odega päris palju.

No ja oligi - nagu esimene kord. Ei olnud kaasas kompassi ega vahetusriideid, isegi SI oli ainult ime läbi kotis - sai teine pärast Xdreami käekoti tõmblukuga sahtlisse mittekaduma pistetud. Leivol omakorda olid kaasas küll vahetusriided, kuid mitte SI-pulka ja kompassi.

Leivo laenas stardi eel Heitilt kompassi ja sai minult SI - see oligi tegelikult tema oma, minu oma oli Xdreami järel omakorda tema kätte jäänud. Sihuke segane lugu.

Igatahes oli minul suurepärane võimalus läbida rada vabakavas ehk siis ilma SI märgeteta. Sujus hästi kuni 10.punktini, millest ma kõigepealt ühte- ja siis teistpidi mööda läksin ja siis hulk aega otsides metsas tuuseldasin. Kusjuures, kaardilt vaadates ei tundunud üldse raske punktina... Siis oligi juba tüdimus kallal ja kuna pärast 11. oli mugav minna otse 13sse, keerulist 12ndat vahele jättes, siis nii ma ka tegin. SI puudumine on ikka täiesti mittedistsiplineeriv faktor :)

Kommentaarid (2) -

  • kaur

    26.08.2008 22:08:04 | Vasta

    teisipäevakutel peaks saama kohapealt laenata nii SI-pulga kui kompassi.

  • Kaja

    26.08.2008 22:11:41 | Vasta

    Saab küll, aga loomulikult oli meil kahe peale ainult täpselt stardimaksude jagu sularaha Smile Kompassi laenutamise hinda ma ei tea, see on võibolla tasuta, aga SI laenutamine maksab 20 krooni.

Lisa kommentaar

Loading