Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ümbermaailmapurjekaga merel

Täna on ilm.ee andmetel Läänemerel Soome lahes edelatuul 14 - 17 m/s ning laine kõrgus 2-3 m. Maismaal tähendab see, et lipud plagisevad mastis ning puuoksad on pidevalt tuules paindunud. Aga sooja on 19-20 kraadi, nii et suurepärane purjetamisilm. Ja mina käisingi purjetamas – Ericssoni ümbermaailmapurjekal VO60, mille täpne koopia stardib 5.novembril ümber maailma purjetamise võistlusel Volvo Ocean Race.

 

Õigem oleks vist küll öelda niipidi, et see, millega mina sõitmas käisin, on võistlusjahi täpne koopia. Võistlusjaht VO70 ja tema meeskond treenib Hispaanias, promoga tegelev VO60 külastab aga võistluse eel erinevaid sadamalinnu, tutvustades võistlust ja pakkudes võimalust tipptasemel jahti oma silmaga näha. Tallinnas on ta 8.-10.septembrini.

 

Mina sattusin jahile tänu koostöös Ericssoniga tehtud ajakirjanike testrühmale. Testrühm on selline asi, kus eeldatavalt tehnoloogiahuvilistel ja –oskuslikel ajakirjanikel palutakse näppida mõnd telefoni ja proovida mõnd teenust. Sealt on alati palju kasulikku tagasisidet tulnud, millega teenuse väljatulekul arvestada.

 

No ja kuna ka võistlusjaht on tõeline tipptehnoloogia ime, pakkus Ericsson testrühmale võimalust sellega üks sõit teha. Aga kuna kõik testrühmas osalejad polnud purjetamisest huvitatud või ei saanud tulla, said vabad kohad hõivata muud testrühmaga tegelevad asjapulgad, näiteks mina. Jee, mõnikord on mul ikka ka hea meel, kui mõni ajakirjanik plaanitud PR-üritusest osa ei võta! J

 

Oma muljed Lennusadamast ja purjetamisest kirjutan ka, aga hetkel pole aega. Loodetavasti saan mõnelt pilte teinud ajakirjanikult ka mõne foto. Jatkuu!

Kommentaarid (1) -

  • Nin

    08.09.2005 23:05:59 | Vasta

    Lennusadam on vinge. Vähemalt mulle avaldas küll see hoone sügava mulje, siis kui umbes 7 a tagasi sai sealt Naissaarele starditud. Ja neist vene turvameestest seal sadamas jäid ka kustumatud mälestused.

Lisa kommentaar

Loading