Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

10.9. 8 - Karini ja Toomase kaheksas pulma-aastapäev

Täna, 10.septembril kaheksa aastat tagasi olid Karini ja Toomase pulmad. Ja nagu igal aastal, käisime ka tänavu sel puhul nende pool torti söömas.

Imelikul kombel ma eelmise aasta külaskäigust polegi midagi kirjutanud. Ehkki me kindlasti käisime ning sellest on Karinil grupipiltki, kus nii mina, lapsed kui Leivo peal oleme. Üle-eelmisel aastal tähistasime aga nende 6. pulma-aastapäeva hoopis maal.

Karinil ja Toomasel on aastatega üha enam väärtust koguv komme teha igal pulma-aastapäeval vähemalt kolm pilti: üks neist kahekesi, teine koos lastega (nii palju kui neid hetkel on) ja kolmas koos külalistega.

Need tänavused pildid on Kati tehtud ja tal jäi fotokal mingi imelik välk või punasilmsuse vastane rezhiim peale. Nii et Karini kaelarätik ülemisel pildil helendab ja muud pildid on ka -  kuidagi nii ja naa. Aga noh, vähemalt olemas.

Karini ja Toomase kaheksandasse abieluaastasse jäid kaks olulist sündmust: Martini kooliminek ning Mummi ja Vanaisa ärakolimine. Viimase kohta võib siis öelda: lõpuks ometi on noored oma elu peal :)

Kuna aga selle lahkukolimise tõttu valitseb Karini ja Toomase pool veel paras segadus (nad ootavad akende vahetust ega saa enne seda asjade paikaseadmist alustada), oli elutoas veel kitsam kui varem. Niisugune kaosehõnguline olukord, mille tõttu seekordne aastapäev ilmselt kõigist teistest eristuvana meelde jääb :) Karin oli veel natuke haige ka.

Lisa kommentaar

Loading