Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

21. sajandi kool

Kati tegi ühe oma minikirjandi arvutis valmis. Siis võttis vihiku ja kirjutas teksti sinna käsitsi ümber. Sest tööd tuli esitada nimelt vihikus.

Muidugi mõistan, et see on õpetajate lootus: kui õpilane ka on oma teksti internetiavarustest kopeerinud või naaberkoolis õppivalt sõbralt meilitsi saanud, on ta selle nüüd vähemalt iseseisavalt vihikusse ümber kirjutanud. Muidu ehk poleks läbigi lugenud, nüüd on läbi kirjutanud.

Aga ikka on veider.

Kommentaarid (1) -

  • Siiri

    05.05.2007 02:28:34 | Vasta

    21.sajandi New Yorgi Linnaülikooli täiskasvanute keeleõpe - iga kahe nädala tagant tuleb lisaks igapäevastele kodutöödele esitada writing'u õpetajale jooneline kaustik, kuhu on käsitsi kirjutatud 6 kirjandit. Kirjandid tuleb kirjutada üle rea ja ainult ühele lehepoolele, et õpetajal oleks ruumi oma parandusi kirjutada. Kirjutan siis kah arvutis oma jutud valmis (sada korda parandades) ja lõpuks puhtalt kaustikusse. Nii et tuli mul käsitsi kirjutamine meelde tuletada Smile Ja tegelikult ma tunnen, et käsitsi läbikirjutamine mõjub mu keele omandamisele isegi hästi Smile
    Listening/speaking tunnis lastakse meile igivanast kassetmakist kasseti pealt lugusid, mida siis kriginal edasi-tagasi keritakse ja meeleheitlikult õiget kohta otsitakse.
    Aga tegelt asi väga hull pole, mõnes aines kasutame ikka arvutilaborit ka (näiteks oma jutu lindistamiseks ja häälduse kuulamiseks-parandamiseks). Ja neljast õpetajast kolm on väga head ja teevad oma tööd hästi.

Lisa kommentaar

Loading