Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Aasta 2007, kokkuvõte

Maal arutasime läbi, mis huvitavat, olulist, kurba ja muud tõi meile kõigile aasta 2007.

Kati vahetas kooli ja Martin lihtsalt läks kooli.

Surid Mäepealse Memm ja Tädi Maila. Vastukaaluks ootavad Kai ja Ivo oma esimest beebit, kes, tõsi küll, sünnib alles 2008. aasta mais. Kairi saab siis lõpuks ometi tädiks :) Sellele tulevasele sündmusele viitasid ilmselt need kaks toonekurge, kes tänavu suvel pikalt meie õuel elektripostide otsas asetusid. Kairi tegi siis ka ettenägelikult pilti.

Suri kass Musti (just enne aastavahetust - tema hauale maal viisid lapsed nüüd küünla) ja meie mongoolia liivahiir. Vastukaaluks võtsime endale Rotu, Kail ja Ivol on varjupaigast võetud kass Tannu ja Leivol Kassiabi-kass Nirr. Meie Kisti sai endale blogi (eriti agar kirjutaja ta küll pole...) Kistiga käisime tema 5-aastases elus esimest korda loomaarsti juures (sest tal olid kirbud).

Karin ja Toomas ostsid korteri. Seal elavad nüüd Mummi ja Vanaisa, kelle suurim tegevus 2007. aastal oligi korteri remont. Karinil ja Toomasel ka, aga neil jätkub see veel ka käesolevasse aastassegi.

Jüri hakkas tegelema lennumudelismiga ja Ode trumme õppima. Kati jätkab hispaania keele õpingute ja aeroobikatrenniga, uus asi on Foorumteater. Taas kis ta malevas.

Mina ja Leivo plaanisime sel aastal kokku kolida, kuid see ebaõnnestus meie eelmiste elude sekkumise tõttu.

Mina ja Kati käisime esimest korda koos rattavõistlusel, Kõrvemaa Rattasõidul. Nagu ikka, käisime mitmekesi Sügisjooksul ja Rabajooksul. Mina jooksin oma elu esimese maratoni. Leivo sai kaasatud Mountain Loghome tiimi, kellega saavutasid Poola MM-il teise koha (olulisem on siiski katse läbida Bergson Winter Challenge, mida pea keegi esimesel katsel läbinud pole - nii et ka nemad lähevad tänavu kogemuse võrra rikkamana uuesti proovima). Koos Leivo ja Alariga osalesime kõigil XDreamidel, "Sikukal", rogainil ja elu pikimal 36h võistlusel (olimegi rajal 36h).

Kati ja Odega käisime palju rulluisutamas. Minu elu esimene rulluisuaasta, tõsi, eriliste tulemusteta. Isegi ühtegi kilo ei kaotanud, erinevalt Evelin Ilvesest :)

Reisid: käisime kõik koos (mina, Leivo ja kõik lapsed) Jaltas - pikad soojad õhtud ja soe sinine meri... Lisatud pildil ongi Ode ja Kreete Jalta kaldapealsel ööelu nautimas. Karin ja Toomas koos lastega käisid Egiptuses, mina ja Leivo Marokos, Kai ja Ivo Horvaatias. Kairi koos oma laste ning Kati ja Odega käis Soomes Linnanmäkil ja Sealife´is (mis oli üks vahva reis, nagu ütles Ode). Kati käis koos Estriga niisama Soomes hängimas - Helsingi kui lähim suurlinn ikkagi (mina pidin temavanusena käima samal eesmärgil Leningradis :)

Püüdsime võtta teist kassi. Kuna Ode sai tinavalamisel endale kassikuju, siis ehk võtame ta nüüd tänavu.

Mina ja Kati vahetasime karva ja oleme nüüd blondi asemel pruunid. Ode lõikas juuksed lühikeseks (poisipea!) ja Jüri kasvatas pikaks (no siiski mitte väga, ta lihtsalt ei fänna sageli juuksuris käia :)

Mammul avastati vähk ja tal oli operatsioon ning jätkub pikk ravi.

Jüri kasvas minust pikemaks. Õigemini meist kõigist pikemaks - ka oma isast ja vanaisast. Vist on ta nüüd 185 cm - kui sirgelt seisab. Jalanumber on tal 47.

Kairi vahetas töökohta, õigemini ametit - töötab ikka edasi Linettes.

Pronkisööl meist keegi ei osalenud. Kati ütleb, et see on hea tulemus :)

Pärast ehk täiendan, praegu ei tule enam meelde :)

Lisa kommentaar

Loading