Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Aastalõpp kisub vägisi sportlikuks

Olengi otsustanud proovida joosta eksprompt-maratoni 29.detsembril. Aga enne seda korraldas Mountain Loghome tiim Poola talvise Bergsoni eel treeninglaagri Arulas, Pilvi ja Minni pool. Mina olin siis niiöelda vabaliikmena kaasas ja valmis omal käel trenni tegema.

Tegelikult kujunes aga nii, et Pilvi loobus tõsisemast trennitegemisest ning pühendus hoopis minu treenimisele. Laupäeval jooksime kolmekesi (mina, Pilvi ja Kadi-Liis) ca 19-20km Otepää mägisel maastikul ning pühapäeval vedas Pilvi mind ca 30 km rattaringile. Mehed tegid samal ajal siis oma tempot ja jõudsid peaaegu juba saunastki välja, kui meie saabusime, nii et kõik sujus :)

Jooksupäev möödus minu jaoks kergelt ja muretult, kuid ratas seevastu oli ikka tõsine katsumus. Öö jooksul oli maha sadanud kerge lumekirme (Tallinna plusskraadide asemel oli Otepää kandis jõulude eel kraad lausa nullis või ehk isegi paar pügalat allapoole), kuid siiski ei olnud libe, mida olin kõige rohkem kartnud. See-eest oli aga palju raskem, kui oletasin - kui ikka pole septembrist saadik rattale istunud, ei jaksa kohe üldse. Ja ega see ratas mul niigi liiga tugev külg ei ole.

Peaasi, et nüüd maratoniks üle ei treeni :)

Kommentaarid (2) -

  • rivo

    26.12.2007 21:35:03 | Vasta

    tõde on, et kahe nädalaga enne maratoni oluliselt vormi enam ei paranda. küll on võimalik end ära väsitada (kogesin seda Berliinis) ning sedasi jooks tuksi poole keerata. et pigem vähe trenni (kui, siis väga rahulikult), rohkelt puhkust ning pastat. stardis peab nii vaim kui füüsis puhanud olema, muidu on distants paras piin.

    r
    täna targutabTong

  • Leivo

    27.12.2007 14:35:36 | Vasta

    Stardis peab ainult füüsis hea olema.
    Peale 30 km-t asendab Vaim stardis olnud Füüsise. Ehk ennustuse kohaselt jäta Vaim viimast 3-e ringi ootama.

Lisa kommentaar

Loading