Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Algas hilissügis

Täna hommikul oli auto esiklaas kaetud paksu valge kirmega.

Õnneks olin tänavu olnud piisavalt nutikas ning juba eile õhtul kaabitsa käekotti visanud - eelmisel aastal kraapisin paar esimest nädalat autoaknalt jääd pangakaardi servaga.

Hilissügis on alanud ja mulle see meeldib - hoolimata aina pikenevast pimedusest ja masendusest, mida ta paljude jaoks kaasa toob. Minu jaoks on süsimustast kõrgest taevast vaatavad kaamed tähed külmakohmas ja jalgade all klobiseva maa kohal midagi niisugust, et.... Seda ei oskagi kirjeldada. Kui lisada veel minu hingelilled kuukressid plinkimas kuu kaames kumas, pigistaks kõik see nagu raudse käega südame ümber. Liiga ilus.

Muidugi, kui ladistab lõputult vihma ja maailm näib uppuvat porisse ja pimedusse, on hilissügis ka minule raske.

Kommentaarid (2) -

  • Fre

    22.10.2007 17:54:20 | Vasta

    Kardetavasti on see seotud ka Sinu oskusega ilmale vastavalt riietuda, mulle näib et matka-inimestel on ses osas teatud eelis. Niisama tänava riietega on suht jage ja ebamugav ja kui ise linnamöku olla siis ei täi ju parimat Goretexi soetada kah. jääbki üle ainult wettex ja rõskus kontides.

  • Pirx

    23.10.2007 20:07:33 | Vasta

    mina kasutan jää kraapimiseks praegu cd-plaadi ümbrist, aga jube ebamugav on sellega Smile peab ka ikka kaabitsa ära ostma. aga mis sügisesse puutub, siis mina muutun sügiseti hästi tujukaks ja melanhoolseks. talv ja lumi toovad stabiilsuse tagasi tavaliselt, loodetavasti ka seekord.

Lisa kommentaar

Loading