Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Anneli sünnipäev

Reedel pidas jõululaps Anneli oma juubelisünnipäeva. Go Traveli kaminasaalis. Ootamatu ja nüansikas koht, nagu Annelile omane - tal on hea maitse ja hea nina.

Balti jaama ümbrus oli ebasõbralik nagu ikka - üksi poleks ma ennast seal ilmselt eriti turvaliselt tundnud. Seda enam, et Go Traveli ees oli seadnud end viina (või mida iganes) rüüpama kolm asotsiaalset kodanikku ning nad ei ilmutanud mingeid märke kavatsusest ukseesist möödapääsetavaks vabastada. Ega nad ei reageerinud eriti ka sellele, kui nad lahtitõmmatava uksega lihtsalt kaugemale lükati. Jõhkralt kõlab küll, umbes et nagu peole minnes astuks jalus olevatest inimestest üle... aga ilmselgelt polnud mõtet püüda nendega inimlikku diskussiooni algatada.

Koht oli kena. Kaminasaalis ilmselt Karmini tehtud miinikestast ahi, head suupisted ja õdus interjöör. Ent restorani osa oli tühi - seda 23.detsembri õhtul, mil trendikohad kõik pilgeni. Nii et liiga hästi Pruuli & Co reisirestorani kontseptsioon ilmselt veel sisse ei too. Aga ma siiski usun selle toimivusse, võibolla sellepärast, et mulle lihtsalt meeldivad Tiidu lennukad tulevikku suunatud ideed.

Ja Anneli sünnipäev oli tore. Loomulikult.

Kommentaarid (2) -

  • R

    27.12.2005 16:16:15 | Vasta

    Teinekord - kui aega jagub - on mõtet ka selliste uksetaguste rüüpajatega suhelda Smile. Et nagu väljakutse iseenesele - kas ja kuidas ma hakkama saan. Ja hilisem tõdemus, et su tunne ei petnud sind (mõttetu diskussioon) või hoopis üllatus - kuidas suhtlemine seekord mõjus!
    Aga võib-olla häiris su sõnadevalikus lihtsalt see "ilmselge".  Elus on suht vähe hetki mil asi on ilmselge, never say never...

  • Kaja

    28.12.2005 14:55:10 | Vasta

    Hmm, jah. Võin selle "ilmselge" ütlemata jätta, see on tõesti väga kategooriline, aga väljakutse korras suhtlema küll ei hakka. See tundub nagu üleolev sotsiaalne eksperiment stiilis "kas suudan asotsiaali rääkima meelitada". Aga siirast sisemist kaastunnet ja abivalmidust nende suhtes... mul lihtsalt ei ole. Kui oleks, oleksin juba ammu Oleviste koguduse "Jõulud kodututele" ja muude aitajate ridades. Imetlen neid inimesi, kes seda teevad, aga näe, ise ei taha teha.

Lisa kommentaar

Loading