Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Asjad asetuvad normaalsetele kohtadele

Täna paigutus palju asju kenasti paika.

Sain auto kätte, juba kell üksteist ennelõunal. Kui mulle helistati, karjusin uudist üle kogu koridori ja kirjutasin ka msni ning tormasin jooksujalu Peugeot esindusse (ca 2km). Nojah, pärast kui tagasi jõudsin, nägin, et kolm abivalmis kolleegi olid mulle kas meilinud või msninud pakkumise, et võivad mind sinna autoga viia, aga mul polnud enam mahti neid lugeda :)

Kimasin siis kohe poodi ja ostsin ära hunniku toidukraami Jüri homseks sõprade-sünnipäevaks. Ja siis olin tööle tagasi jõudes nii innustunud, et tegin hooga ära mitu ripakile jäänud asja, nii et ka nendega on nüüd ühel pool.

Ja siis oli meil täna veel tööpäev tund aega lühem! Nii et jõudsin töö ja loengu vahel kenasti koju ja toidud ära paigutatud.

Tudengid olid ennast ka kenasti kätte võtnud ja puuduolevad tööd ära teinud, nii et ma ei pidanud neile suurt ja põhjalikku arvestust tegema. Seega läks loeng ruttu ja juba kell 19 olin sellega lõpul.

Siis kähku kodust läbi, Kati kaasa ja Toomase sünnale. Peale meie oli seal veel Kairi, Tõnu ja Rein, nii et sugulaslik sünnipäev taas.

Uskumatu, et ma eile tänase päeva pärast stressasin - kõik sujus nii kenasti!

Lisa kommentaar

Loading