Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Auto tervisekontroll

Üle pika aja tuli taas meelde tuletada tee tehnoülevaatusele: autol on täitumas neli aastat ja oli käes aeg tema tervisekontrolliks.

Ehkki see otseselt tervisesse ei puutu, lasksin ta enne ka kenasti puhtaks teha. Keemiline sisepuhastus ja välipesu said Eurostautos tehtud minu jaoks uskumatult soodsalt kõlava 800 krooni eest - eelmisel korral (ja ütleksin, et oluliselt puhtama autoga) oli summa teises kohas ligi 2000 krooni. Siis, muidugi, ei olnud veel ka masu ja hinnad õitsesid...

Eelmise ülevaatuse kogemust meenutades vaatasin üle ka kõikvõimalike tulede, sealhulgas numbritule põlemise. Kõik oli korras nii mu enda vaatluse tulemusel ning ka tehnokontrolli käigus tunnistati auto täiesti terveks. Eks ma olin seda muidugi arvanudki, aga ikka oli hea meel :)

Kommentaarid (1) -

  • boiler service

    20.11.2010 12:48:51 | Vasta

    OK statement you produce in  Auto tervisekontroll. Intriguing to scan the post and secondary sentiments composed by authors on this and some other blogs. There is no smoke without fire and in that respect there are no remarks without postings.

Lisa kommentaar

Loading