Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Be normal!

Pildistanud ühe suure firma kommunikatsioonitöötaja firma trükise jaoks korporatsiooni Väga Tähtsat Isikut, kes korraks Eestit visiteerimas. Fotograaf, olukorra ja isiku olulisusest kergelt ähmis, tahtis pildistatavale öelda, et poseerigu too vabalt ja loomulikult.

Ja ütles: "Be normal!"

Ta rääkis seda lugu nii hästi, et ma siiani naeran, kui see mulle meelde tuleb. Et kuidas tal Tähtsa Isiku reaktsioonist juba vallandamisteated silme ees rõngastena ringi käisid. Aga et kuidas just see ootamatus kokkuvõttes pildistatava jäikusest vabastas ja nad pärast selle üle koos naersid.

Peaks kah hakkama tähtsatele inimestele ebakohaseid asju ütlema.  

Kommentaarid (3) -

  • Peeter Marvet

    02.02.2006 10:39:37 | Vasta

    meenub lugu tuttavaga, kes Soomes hommikusel kohtumisel tervituse asemel konkreetselt "Aamiaista!" nõudis Smile

  • Kaja

    02.02.2006 22:43:29 | Vasta

    Vale sõnaga sain mina ise maha hispaania keele tunnis. Kui ühel õhtul lössis olin ja tunnis kaasa ei töötanud, küsis õpetaja kaastundlikult, et kas midagi on juhtunud. Tahtsin öelda, et ei, olen lihtsalt väsinud (cansada) - aga selle asemel ohkasin, et ei, olen lihtsalt abielus (casada).

  • Liisu

    03.02.2006 12:05:11 | Vasta

    meenub juhtum sellest ajast, kui ma keskkooli päevil loomakliinikus töötasin. nimelt palus üks loomaarst ühel venekeelsel kodanikul oma koer üles puua, sest üles pooma ja kaaluma on sarnased sõnad. peale seda hakkas see loomaast alati lihtsalt ääriveeri juhatma, et näete, kaal on meil seal nurga taga Smile

    ma igaks juhuks ei hakka üles kirjutama neid sõnu, panen veel ise puusse...

Lisa kommentaar

Loading