Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: Mountain Loghome kärestikumuljed

Mountain Loghome on praegusel hetkel teinud mõned kilomeetrid trekkingut, selja taga on rafting kärestikuparvedel - see, mille jaoks tuli kalipsod kaasa võtta. Päris äkilisest kärestikust tuli alguses vastuvoolu läbi ühe värava tõmmata, teha ring ümber saare, tulla allavoolu tagasi ja siis veel kord vastuvoolu teisest väravast läbi saada.  ML tegi puhtalt läbi, ISC sai siin võistlusraporti andmetel 15min trahvi, kuna riivasid ühte väravat.

Päike on mäe tagant jälle väljas, ilm ilus, taevas sinine.

Orienteerumine käivat siin niimoodi, et polegi vaja vaadata kaardilt, kus järgmine punkt on, vaid vaadata ümberringi ja leida kõrgeim mäetipp. Suurima tõenäosusega on punkt just seal. Ja vahepeal tuleb loomulikult läbi oru minna. Nii ongi tõusumeetreid kogunenud trekkingu etapi alguseks 3200m.

Peale raftingut tegi ML ka ühe travellunchi lõuna. Vahetusalas kallati peale kuum vesi, võeti tops pihku ja söödi juba edasijalutamise ajal. Twister ja Vaude jäid veel vahetusalasse, aga üldiselt on kolm Eesti tiimi võistluse tagaosas jätkuvalt kenasti koos. Ja ISC jätkuvalt esiotsas. 

Kommentaarid (1) -

  • AndresP

    26.02.2008 10:42:42 | Vasta

    Nagu katkendlikult BWC veebisaidilt lugeda võis olid kell 6 hommikul ees koos 2 poola tiimi ja ISC kolmas (kaotusega minut).
    Ja neist veel 16 minutit taga 3's poola tiimi, nii et vahed on väga-väga väikesed.

    Üles laaditi mõned videod, mis ilmselt serveri veelrohkem umbe tõmbavad ;)

    Jaksu!

Lisa kommentaar

Loading