Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: jalgrattaetapp kõigil eestlastel läbi

Jalgrattaetapp (120km) on nüüd kõigil eestlastel läbi - just praegu (21:05 meie aja järgi) saabus vahetusalasse Twister. ML on juba seal ja Vaude lahkumas.

Jalgrattaetappi mahtus ka köieülesanne. Kui selle juurde jõudsid kolm tiimi - soomlased, Vaude ja ML - enamvähem koos, siis kehtis põhimõte "kes ees, see mees" ja loetud minutid hiljem kohale jõudnud ML pidi köieülesandele saamist ootama... ligi kaks tundi. Sest teised olid ees. Iga tiimiliige pidi tõusma köiel ca 40m, end ümber tõstma ja laskuma. Tänu köiejärjekorrale ongi põhajnaabrid end nüüd taas eestlastest ette rebinud.

Tõusumeetreis on võetud kokku 7765m, ehk siis tehtud tõus kõrgtipule. Või tõustud 125 korda jalamilt Suure Munamäe tippu (suhteline kõrgus 62m), kui asja nüüd eestimaalastele harjunud parameetritesse panna.

ISC on jätkuvalt neljandal kohal. "Estonian horses", nagu kirjutati Bergsoni Livereportsis, kui see veel avanes. Ei, ärge liialt rõõmustage - nüüd jälle pole ammu töötanud. Viimane info sealt pärineb kell 15:10 raportist.

ML tänab ISC-d, kellel saadi toru ja kumm (või midagi muud, ma ei kuulnud hästi)ühe ratta külge kinnitamiseks, ning Vaudet, kes andis konksu teise ratta jaoks - nii sai ka ML naisliige tõusudega muretult hakkama. Aitähhh!

Nüüd on ML otsustanud tunni magada ja siis minna trekkingule, mida on "tühised" 20km. Eelmine trekkinguetapp (enne ratast) oli olnud 70km.

Rajal on oldud 57 tundi.

Lisa kommentaar

Loading