Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: öine köieülesanne sooritatud

Mountain Loghome raporteeris kell 5 meie aja järgi (kohapeal kell 4), et on vahepeal lõpetanud köieülesande. Igaüks pidi köiepargis midagi tegema: Pilvi tõusis haaratsiga 40m, Maku tegi ülaltjulgestusega kaljuronimist, Minn vist laskus (sorry, ma ma magasin kõne tulemise hetkel ja kõiki fakte ei jõudnud unine aju meelde jätta :) ning Leivo osaks jäi pikim 120-meetrine tõus poolviltusel köiel.

ISC oli köiepargis olnud jätkuvalt 3.kohal. Enne ML-i tegi köieülesande Twister, kes oli neist umbes tunni ees. Vaude kohta on info selles punktis segane - seda küll mitte minu varahommikuselt magava aju, vaid punktikohtunike svipsis oleku tõttu. Nad olevat seal usinalt külmarohtu pruukinud ja igaüks olevat teadnud Vaude kohta erinevat lugu rääkida.

ML tegi vahepeal ka väikese uinaku, sest teeäärsed sildid "Notshlegi" ("Öömaja") olnud üliahvatlevad. Eriti arvestades seda, et just enne külla jõudmist olid nad ihalevalt silmitsenud üht palgivirna ja arutlenud, et see võiks olla päris hea magamisase :) Magati 2,5 tundi, kuid ajakulu oli kokku siiski üle 3 tunni koos enne ja pärast und askeldustega.

Ning kui oli valida, kas suunduda vahetusalasse 11km üle mägede või mööda poole pikemat teekonda korralikul teel, otsustas ML üksmeelselt tee kasuks.

Lisa kommentaar

Loading