Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bergson: pärast proloogi ISC juhib

Proloog on õnnelikult seljataga. ISC võttis kohe alguses juhtpositsiooni ning lõpetas proloogi esimesena. Vaude/Elita seevastu on äparduse tõttu ilmselt viimane: nende tiimiliige jättis maha kontrollkaardi, nii et nad pidid stardist võistluskeskusse tagasi jooksma (ja see pole mitte saja meetri, vaid ikka vist rohkem kui kilomeetri kaugusel, igatahes maksis see neile tubli tunni). Väidetavalt oli kontrollkaardi unustanu lätlane, kui nüüd hakata naabritevahelist vaenu õhutama :) Aga alguses on vahed siiski nii väikesed ja võistlus ees nii pikk, et ei ISC esimene ega Vaude viimane koht ei tähenda midagi.

"Ajame taga, kõik peavad kartma!" on Vaude/Elita ise positiivselt meelestatud ja see on peamine.

Praegu siirdutakse suusaetapile ning ML marsib umbes 720m kõrgusel. Suusad on seljakottide küljes, sest lund veel pole. Kogutõusu on võetud 455m koos proloogiga.

Live report korraldajate poolt:  http://www.adventurerace.pl/en/bwc2007/livereport.htm

Kommentaarid (2) -

  • Elo

    25.02.2008 17:37:45 | Vasta

    Kaja, kas sa tead seal poolakate lehel kohta kustkaudu võistkondadele tervitusi ja muud toredat infot rajale edastada saab? Nii nagu Shotimaa MM-il oli?

  • Kaja

    25.02.2008 19:48:43 | Vasta

    Praegu on poolakate lehekülg pool päeva maas olnud, pole saanud seal sishipäraselt ringi vaadata. Aga kui enne võistlust käisin, siis silma ei hakanud (aga ma ka ei vaadanud siis selle pilguga, et kas on tervituste saatmise koht või mitte). Nii et - ei tea hetkel. Arvan, et ei ole.

Lisa kommentaar

Loading