Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bike Adventure Raid: "Tris Punkti" on läbinud 101 km

Vahereportaazh Läti 24-tunni-võistluse Bike Adveture Raid rajalt. "Tris Punkti (Leivo, Elo, Tiit, Margus) annab teada, et nad on veel võistlemas proloogil ja läbitud on 101 km. Algul (kui ma õigesti aru sain) olid nad olnud kaua juhtimas, aga siis tehti Leivo sõnul "väike trikk", mille tulemusel möödus neist nii Estonian Adventure Team (vähemalt omad) kui ka kolm-neli Läti võistkonda (mis on loomulikult kuritegelik). Kolmas eesti tiim Vaude on kümmekond minutit tagapool.

Ilmaolud Lätis on talvised ja veetakistused jää all- kahjuks sellise jää all, mis kaugeltki ei kanna. Paaris kohas olevat tehtud jäälõhkujat põlvini jäätunud vees solberdades.

Üks SI-pulk otsustati korrladjate poolt panna tiimi naislikme randme külge ja teine ... rattale. Nii et naised peavad igale poole, kaasa arvatud ka torni otsa, ratta kaasa vedama. Ühes kohas tuli Elol tornist laskuda ja poole torni pikkusel punkti juures ootama jääda, kuni mehed teise köie otsas ratta üles tema juurde vinnasid - siis said Elo ja ratas punkti võtta :)

Laskutud on raketishahtides ja otsitud punkte mingites viljakuivatitünnide moodi asjades.

Lisa kommentaar

Loading