Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Bike Adventure Raid: esikohtade jagamine "Läti moodi"

"Läti moodi" on seiklusspordis selline natuke irooniline, aga üldiselt siiski väga positiivse värvinguga termin. "Läti moodi"- see tähendab ettearvamatut ja eeldatust raskemat võistlust. "Läti moodi" võib tähendada korraldajate apsakaid (vales kohas oleva punktini välja), mis aga alati neile suuremeelselt andeks antakse, sest nad ise võtavad seda nii loomulikult. Ühesõnaga: "Läti moodi" tähendab võistlust "on nagu on" põhimõttel.

Nüüd aga olen mina Eestiski nördinud (võistlejatest rääkimata), sest esikohtade jagamine "Läti moodi" tähendas eestlastele koti pähe tõmbamist reegliga, mis selgus alles võistluse järel. Estonian Adventure Team võitis pika puuga järgneva Läti võistkonna ees, kuid finishis selgus, et lätlased said LISAPUNKTI ja läksid juhtima. Lisapunkt anti ühe lisaülesande, sõjaväelise takistusraja, kõige kiiremini läbinud tiimile... Nagu öeldud, enne võistlust seda tingimust teada ei olnud...

Muidugi oli sisse antud nii ametlikke kui mitteametlikke proteste - eks näe, mis sellest lõpuks tuleb.

Eesti teistest tiimidest sai Tris punkti 5. ja Vaude 6. koha. Nii et üldiselt läks kõigil väga hästi, aga täielikult rõõmustamast segab see esikohtade jagamise üllatus.

Lisa kommentaar

Loading