Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Breketimurdja

Üle-eelmisel nädalal tuli Odel ühe hamba küljest breket lahti. Need on ju paigaldatud nii, et kui breket saab kõvasti sikutatud (näiteks kõvemat asja hammustades), ei tuleks hamba küljest lahti tükk emaili, vaid ikka breket ise. No ja muidugi peab breketid kunagi ju hamba küljest lahti saama, nii et igikestva liimiga neid kinnitada ei saagi.

Saime siis aja ja käisime breketit tagasi kinnitamas, lahtitulnu ise korralikult topsi sees kaasas.

No ja sel nädalal tuli täpselt sama breket uuesti lahti :)

Arst ka naeris. Seekord sai Ode igaks juhuks siiski uue breketi ja kinnituse tasuta. Jõulukingitusena või nii :)

Kommentaarid (1) -

  • E:r

    12.12.2008 16:19:06 | Vasta

    Mul olid kunagi ammu breketid ..11. klassis vist. Kui arst need pani, siis küsisin, kas on võimalik, et breket lihtsalt mingi igapäevase toidu söömisel lahti tuleb. Hambaarst arvas, et võimatu.

    Võimatusest hoolimata tuli ka mul üks breket korduvalt lahti. Kui seda kolmandat korda kinnitama läksin, siis hambaarst otsustas, et seda parema külje viimast breketit "pole vajagi", ja võttis selle lihtsalt ära. Ei olnudki ilmselt vaja, kuna fassaad sai selletagi korda.

    Koomiline oli see, kuidas üks naiivne klassikaaslane arvas, et breketid kinnitatakse, puurides augud inimeste hammastest läbi ja küsis, et miks me, jumala pärast, sellise hullumeelsusega tegeleme.

Lisa kommentaar

Loading