Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Breketitega

Neljapäeval, 16.oktoobril 2008 sai Ode Liis suhu ülemise hambarea breketid. Samal hetkel jõustus ka nätsukeeld ja tabu karamellkommide katkinärimisele.

Ode naeratus on endiselt armas, nüüd metallist breketite välgatuse tõttu ka kuidagi ulakas või kelmikas.

Kevdsuvel alanud ja raviplaani järgi edenev ortodondil käimine jätkub kuu aja pärast alumise breketirea saamisega ning  profülaktilise visiidiga suuhügienisti juurde.

Ode ise kirjutab oma breketite kohta nii:

"Eile kell 5 õhtul hakati minule breketeid suhu paigaldama. See kestis umbes 25 minutit ja oli väga ebamugav, sest ma pidin oma suud kogu aeg lahti hoidma ja mu keel ja alahuul kuivasid, nii et lõpuks oli tunne, et jooks sada liitrit vett ära. Vastupidiselt paljude arvamusele polnud breketite paigaldamine üldse valus, vaid üpriski tobe :D

Minu breketid erinevad teiste omadest selle poolest, et mul ei ole selle peal värvilised kummid, vaid täitsa tavalised breketid on. Hõbedased ja enam-vähem ilusad. 9 päeva enne breketite panemist tõmmati minult 2 hammast välja. Hammaste väljatõmbamine ise polnud valus, sest mulle tehti 4 tuimestussüsti, aga pärast kui tuimestus hakkas üle minema, oli mul hirmus valus. Õnneks mul see valu ei kestnud kaua :)

Igatahes taas breketitest rääkides, oli tänase päeva põhilause mulle: "Ode, sul on breketid?" "

Lisa kommentaar

Loading