Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ea meez

Pühapäeva õhtul käisime Leivoga rulluisutamas (st mina rulluisutamist õppimas). Läks juba paremini kui eelmisel korral, vähemalt hingematvat hirmu asfaldilekukkumise ees oli juba kõvasti vähem.

Ehmatavaim hetk oli aga autoga tagasiteel, kui Rocca al Mare kooli mäest alla sõites nägime rattateel lõdvalt külili lamamas mõneteistaastast kutti, tõukeratas sammu kaugusel kõrval. Kiivrit kutil peas ei olnud, heledad salgud katsid ülemist näopoolt ja laotusid asfaldil laiali. Ei hakka ütlema, mis mõtted peast läbi käisid.

Leivo tegi autoga kannaka, hüppasime välja ja jooksime lamaja juurde.

Ning too... too tõusis istuli ja pistis hajameelselt suhu kartuliliistaku teises käes olevast krõpsupakist.

Jah, ta oli tõukerattaga vastu äärekivi sõitnud ja kukkunud. Jah, üks käsi on valus ja põlv ka. Aga ei midagi hullu.

Selle kinnituseks tõstis ta maast tõukeratta (haigetsaanud käe sõrmed täiesti liikusid) ning aerutas sellega minema, tee peal krõpsupakist järgmist liistakut koukides.

"Ea meez," ütles Leivo talle järele vaadates. Kergendustunne valgus meist üle nagu kosk.

Kommentaarid (2) -

  • Mari

    11.04.2007 21:49:01 | Vasta

    Aitasin eelmisel nädalal üht 9-10 aastast poissi, kel oli püksisäär ratta keti vahele jäänud, ning seetõttu kukkunud. Ta ütles aitäh ja kui ära hakkas sõitma siis soovis: "Ilusat päeva teile". Ma helistasin kohe mehele - noorus ei ole hukka läinud Smile

  • miia

    13.04.2007 20:33:10 | Vasta

    Ja mina TAHTSIN aidata üht pontsakat poissi oma lapse kooli fuajees, kes ei saanud tennist jalga, sest pael oli umbsõlmes. Punnitas ja puhises, aga aidata ennast ei lubanud ja mulle hakkas miskipärast tunduma, et ta tahab selle tennisega mulle virutada. Mu laps tiris mind tormakalt tema juurest ära niipea kui märkas, mis ma teen, ja hingeldas nurga taga, et tõesti-tõesti, selle poisi käest saavad kõik vastu vahtimist ja ta olevat olnud täpselt seda nägu, et kohe saan mina ka Smile

Lisa kommentaar

Loading