Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ebastandardsed jalad või praak Salomon XA PRO 3D?

Olen üpris nördinud, et mitte hullemini öelda: minu 28. mail ostetud ja võistlustel 63 tundi kantud Salomon XA PRO 3D multispordijalatsid on saanud kandadesse augud. Leivo ostis oma tossud samal päeval ja tal on sama lugu. Ainult augud on suuremad, sest ta on neid rohkem kandnud.

Ekspertiis ütles, et kas on vale suurus või on paelad kinnitamata jäänud.

Kamoon!

Jutt valest suurusest peaks otseselt käima AT Spordi müüjate au ja professionaalsuse pihta - aitasid nad seal mul kolmekesi ümber sebides õiget suurust valida, proovisime kolme järjestikust numbrit ja jäime lõpuks ühisel nõul parima juurde. Ja pole ma sealt varem ebaprofessionaalset nõu saanud, miks siis selgi korral.

Jutt lahtistest paeltest - kes kujutaks ette metsas pikka aega lahtiste paeltega jooksmist?

Leivo, kellele ekspert andis samad põhjused, käis eksperdiga vestlemas ja saavutas tulemuse: suurus on õige, paelad olid kinni - lihtsalt jalg on selline, et ei sobi selle jalanõuga.

Küllap on siis ka minul Salomoni jaoks mittestandardsed jalad.

Minu eelmised multispordijalatsid olid Garmontid. Jah, mitte nii mugavad, kaugeltki mitte, kui Salomonid. Kuid pidasid vastu kolm hooaega (2,5 aastat) ning vahepealse linnatänavatel käimise (olid ilusad punased, nii et kandsin neid ka vabal ajal). Ja alles nüüd hakkavad läbi kuluma.

Absoluutselt kõigi muude Salomoni asjadega on mul ainult head ja väga head kogemused. Seepärast keeldun uskumast, et XA PRO 3D nii spetsiifilist jalakuju nõuab, et minu oma mitte ei sobi. Küllap oli siiski tegu mingi "Hiina Eri" tüüpi praagiga - mis aga kahjuks läks mulle kalliks maksma. XA PRO 3D maksab ju ligi 2000 krooni.

Kahju, et Salomoni maaletoojad ja eksperdid seda ei tunnista.

PS. Leivo juures, kes on oma tossudest ka pilte teinud, käib sel teemal juba pikem diskussioon.

Kommentaarid (3) -

  • E:r

    25.08.2006 10:32:56 | Vasta

    Kasutan ise teist hooaega Salomoni XA Pro 2 nimelist jalanõud (kui ma ei eksi, siis see nimi käib veel ilma D-ta). Ma ei saa küll öelda, et oleksin pooltki nii sportlik, kui teie, ent olen nende jalanõudega mõõtnud mitusada kilomeetreid maad (sh mudas, vees, kruusal, asfaldil) ja kusagil tuhande kilomeetri alla rattasadulas. Esteetiline välimus hakkab neil teisel hooajal küll kustuma, aga kantavuse seisukohalt on jalanõud siiani super.

    Küllap on tegu XA Pro 3D mudeli ebaõnnestunud materjalivalikuga.

  • Kaja

    25.08.2006 10:37:02 | Vasta

    Jah, seda minagi arvan. Paraku, nagu öeldud, ei arva Salomoni ekspert samamoodi.

  • Leivo

    25.08.2006 16:33:01 | Vasta

    Nii, sõnastasin spämmerite kaitsmise kirja veidi ringi Smile

Lisa kommentaar

Loading