Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Eesti Hüsteerium

Teisipäeval potsatas Annelt postkasti kiri, et õhtul tuleb Raekoja platsis Vanalinna Päevade raames ja tema vokaalansambli -7 esituses esiettekandele laulumäng  "Eesti Hüsteerium". Sõnad Contralt, muusika Erki Meistrilt.

Pealkiri oli paljutõotav, seda enam, et Anne, kes mitmekülgse andekuse eest täielikult oma nime väärib, on tavaliselt malbelt tagasihoidlik oma saavutuste väljatoomisel. Nii et kui ta nüüd kirkja saatis, oli ainuüksi see fakt ise juba parim reklaam :) Ja kuna mul õhtul oli ka kesklinnas juuksur, oligi hea võimalus kohe rahva sekka oma värsket soengut lehvitama minna.

Ja mul on tõeliselt hea meel, et ma läksin. Laulumäng oli tõeliselt naljakas ja tabavalt irooniline. Publiku lemmikuks sai ilmselt nelja tankisti laul ning ega ka Rootsi Pipi pank ja teisedki vähevaimukad olnud.

Kui ma järgmisel päeval Annele ütlesin, et oma rahvusromantiliselt-irooniliselt ideelt ja stilistikalt sobiks see laulumäng suurepäraselt viimaste presidendi vastuvõttude õhustikku, hakkas Anne naerma ja ütles, et miks mitte - mõned selle laulumängu lavaletoojad ongi ka nimetatud ürituste kokkupaneku juures olnud.

Ma ei tea, kas seda veel mängitakse, aga kui selline pealkiri kuskil silma hakkab, sovvitan küll vaatma minna. Kõhutäis naeru ja natuke ka mõtlemisainet on garanteeritud.

 

Lisa kommentaar

Loading