Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ei ole ma Evelin Ilves

Täna õhtul ma trenni ei jõudnud, sest päeval ei saanud asju valmis, ehkki tööl sahmisin kaheksast seitsmeni, nii et lõunagi vahele jäi. Kusjuures hommik algas äratusega pool kuus, et jõuaks Mammu hommikul Käsmu sõidutada ja ise sealt õigeks ajaks Tallinna tagasi. Õhtul enne kojutulekut end toidupoest läbi vedada tundus juba tõeline kangelastegu. Ja kodus tuli veel õhtul esitluse valmissaamisega maadelda - mis aga paraku saanudki valmis, nii et loodan homme varahommikusele lisatunnile puhanud peaga. Lisaks olmehädad. Rõdul olev pesu pole rõske ilmaga ära kuivanud, elutoas kuhjuvad kõigil käest pudenenud või hooletult pandud asjad, diivanikatted ei kohenda end ise korda ning igal pool jääb jalgade külge rottide puurist pudenenud saepuru. Köögikappide kraamimine jäi laupäeval pooleli, kartulikott ootab kööginurgas sorteerimist. Elektripistikud logisevad ja tulevad iga tugevama tõmbe peale seinast välja, aga pole aega ega ettevõtlikkust elektrikku otsida.

Selle kõige juures üheksa või kümme korda nädalas trenni teha ja ise välja näha nii, et juuksevärv pole juurtest välja kasvanud ning kõigil spordivälistel piltidel on seljas uued ilusti istuvad riided...

Kade olen, noh.

Aga ülehomsest jõuan ehk ka mina jälle tubliks hakata. Jooksmas käia, kodu ära koristada ja tööasjadega korraks joonele saada. Siis on mul jälle ka presidendiproua pärast hea meel.

Kommentaarid (5) -

  • Pärdik

    09.09.2008 08:17:39 | Vasta

    Ei, Sina ei ole Evelin Ilves. Ei peagi olema.
    Sinul on oma töö. Evelin Ilvese töö ongi esinduslik olemine ja esindamine. Sul on oma töö ja omad tegemised.
    Tegelikult kadestan ma Sind Sinu energia pärast (ettevõtlikkus ja füüsiline vorm). Ja samas - mina olen mina, minul on oma tee käia.
    Aga vahel on innustav lugeda nii Sinu kui Evelin Ilvese tegemistest.

  • Mari

    10.09.2008 13:19:58 | Vasta

    Sinu ja Evelin Ilvese elusid ei saa üldse võrrelda. Temal on eratreenerid, kindlasti ka dieedinõustajad. Tema kui Esimese Leedi töö on olla ilus ja heas vormis. Sina oled seda kõigi muude kohustuste kõrvalt ja nende kiuste. Usu, Evelin Ilves ei kujuta ettegi, mis tähendab olla kolme lapsega üksikema, töötades sealjuures veel täiskohaga vastutaval kohal.

  • Kaja

    10.09.2008 14:09:02 | Vasta

    Mul oli lihtsalt halb päev ja siis nurisesin maailma ebaõigluse üle Smile
    Tegelikult Evelin Ilves mulle meeldib - nende kunagiste põgusate töökohtumiste baasil, kui ta oli EPL turundusdirektor. Ja praegu on ta kah põhimõtteliselt õigel teel sellega, et tahaks tervise ja tervisespordi võtta oma propageeritavaks valdkonnaks ja selleks, mida ta esindab. Aga kuna ta esineb siin isiklikult ja on nii-iii edukas, siis ilmselt tekitab see kadedust Smile Või tõrget, sest rahvas pigem tahaks vist näha, et ta esindaks seda kuidagi üldisemalt kui isikliku eeskujuga.

  • Peeter

    22.10.2008 13:05:49 | Vasta

    Kui nüüd vana posti kommenteerimist patuks ei peeta, siis Kaja, sinu tänane lugu Postimehes http://www.postimees.ee/?id=42634 - samal teemal, poolteist kuud hiljem - on asjalik ja õigetele väärtustele (ja muidugi ka ettekäänetele) tähelepanu juhtiv.

    Ajakirjanduses üldiselt on liiale (mööda) mindud teemadega "Evelin rullitas siin ja lullitas seal". Nähakse ja näidatakse ainult asja kõmulisemat poolt (olgu see glamuurne, vihkav või verine). Spordivõistluse võitjaid ei tea keegi, teatakse kes võitis naiste 40 klassi, aga sellest vaikitakse, et poodiumil rohkem kedagi ei olnud.

    PM 22.10.2008 Kaja Pino: Tervisesportlase raskeimad meetrid - on hea lugu, olulisel teemal, õigete nimedega.

    Mitte ükski rahapatakas ei pane keskealist inimest iga päev treenima, ükski seadus ei keela (esindus)reisile rulluiske kaasa võtta, ükski eetikanorm ei eelista rahvakunsti tervisespordile.

    Kurioosum muidugi, et sinu loo ajendiks olnud avalik arvamus, jätkub jonnakalt samas stiilis ka sinu loo järel. Sestap ma lehekommenteerijatega ei liitu.

    Edu võistlussportlastele. Smile

  • Kaja

    22.10.2008 13:39:55 | Vasta

    Aitäh, Peeter - mul on Sinu kommentaari üle hea meel.

Lisa kommentaar

Loading