Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Elan kaasa, siiralt kade

Ma olen ühtaegu õhevil ning siiralt, suurelt ja värviliselt kade. Sest Triin (minu poolt vahvaks peetav inimene tema ajaveebi ja kaudselt tuttav multispordi kaudu) teeb teoks ühe suure unistuse.

Ka meie Leivoga oleme õhtute kaupa arutlenud sellise gap-yeari võimaluste üle. Algselt ümbermaailmareisina mõeldu muutus ka meil lõpuks mõtteks avastada korraga, aga see-eest põhjalikumalt üks maailmajagu. Ja muidugi taandus meie plaan realiseerumise märke omandades lõpuks sellele, et enne tuleb lapsed suureks kasvatada. Nii et Suurele Reisile lähevad lõpuks sellised soliidsemas eas härra ja proua :) Aga küll nad lähevad!

Nimetu igatsuse maailma näha, mis eriti tuleb peale siis, kui endal ühtegi retke silmapiiril ei paista (kuid teised on kuhugi minemas) võtab minu jaoks kõige paremini kokku üks eriline rändurihingega inimene ühes juhuslikus mulle saadetud kirjas. Nii hästi, et see kiri juba seitse aastat mu segasummasahtlis vedeleb. Usun, et kirjutaja siinse tsiteerimise pärast ei pahanda.

"Vanal ajal oli lihtne, orjasid kupja all ja sündmus oli kui 30aastaselt merd nägid. Saaremaa oli juba maakera kuklapoolel ja seal elasid lõpustega inimesed narvalase jaoks. Nüüd kisub emotsioon ugrilase hinge kohapeal neljaks igalpool kus käid ja tuletab ennast hiljem iga kuu meelde."

Nii ongi.

Ning Triin ja Kristjan, teile peame pöialt!

 

 

Kommentaarid (1) -

  • Triin

    24.08.2007 12:02:01 | Vasta

    Aitäh, Kaja!

    Ma väga loodan, et ka teie reis saab teoks, sest ühel hetkel tuleb lihtsalt endale öelda: NÜÜD! ja siis hakkavad kõik asjad ise paika minema, kuna suur eesmärk on silme ees.

    Oleme sellest juba väga kaua unistanud ja mitmed asjad lükkusid edasi vabandusega: peale reisi teeme. Lõpuks polnudki enam muud võimalust kui asi ette võtta, sest ega elu tagurpidi käima panna ei saa ja hinges juba nii hullult kripeldas, et hakkas plahvatusohtlikuks muutuma.

    PS. Vahvaks pidamise kohapealt on tunded vastastikused Smile Ma loodan, et suudan kunagi sama osavalt ja positiivselt karjääri, perekonna ja hobid ühendada, see on tõsiselt imetlusväärne!

Lisa kommentaar

Loading