Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Entroopia vastu võitlemise seadus

Täppisteadustes tähendab entroopia energia pöördumatut hajumist ja on väljendatud isegi valemiga. Üldtähenduses on ta süsteemi korrapäratuse määr.

Entroopia tekib ja kasvab kõigis süsteemides ja elukeskkondades täiesti ise, nii et kogu aeg tuleb hoolt kanda ja pidevalt tema vastu võidelda. Entroopia on kodu, kui see täitsa iseenesest segi läheb ja tolmurullid nurka veeretab, entroopia on mahajäetud heinamaa, mis paari niitmata suvega pajuvõsasse kasvab.

Entroopia eksisteerib ka inimsuhetes, nii et ka siin tuleb pidevalt positsioone ja erksust hoida ning mitte lasta entroopial võimust võtta.

Nii ütlebki Kaja entroopia vastu võitlemise esimene seadus:

TEGELE INIMESTEGA, KES ON SULLE KALLID JA OLULISED. PÜHENDU NEILE.

Njah, jälle on nüüd minu näol üks inimene valgustatud saanud ja emotsionaalse jalgratta leiutanud.

Tegelikult olen ma seda ju kogu aeg teadnud. Aga muidugi pole ma suutnud seda teadmist järgida, vaid lihtsalt eeldanud, et kallid elavad üle kõik minu kiired perioodid, eemalejäämised ja kohustuslikesse pisisekeldustesse sukeldumised. Ma luban, et nüüd ma vähemalt püüan ja pingutan rohkem oma armsate nimel.

 

 

 

Pingbacks and trackbacks (1)+

Lisa kommentaar

Loading