Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Et siis üllatav sissekanne minupoolt: Powerbook 500 seeria aku ja adapter wanted

Jürit, kes juhtumisi on minu13-aastast poeg, on juba mõni aeg tagasi tabanud vanade elektroonikaseadmete (mobiilid, süle- ja pihuarvutid jms staff) hullus. Neid ta siis müüb-ostab-vahetab ja komplekteerib.

Nüüd palus ta ka minul küsida: kas kellelgi on müüa või ära anda Powerbook 500 seeria aku ja adapter? Et need on tal pikemat aega puudu, aga väga vajalikud.

Ja et üldse võib talle pakkuda igasugust vana staffi.

Mina veel lisan, et lubame: kui asjast asja ei saa, tassime kõik hoolsalt kuhugi elektrooniliste seadmete käitlusse, niisama prügikasti ei viska.

Kuti enda meiliaadress on jyripino@hot.ee. Kui keegi eelistab mind vahendajana, siis mina olen kaja.pino@eesti.ee. Võib muidugi ka siia kommentaaridesse kirjutada.

Ja ääremärkusena: mulle väga meeldib, et Jüril selline asjalik huviala on. Mis siis, et praegusel ajahetkel väljendub see vanade seadmete ja jootekolbide ladustusena meie elamises. IKT valdkond ruulib, olen ma üpris kindel. Ja annab - erinevalt rahvusvahelistest ärijuhtimistest ja muudest liiguhketest erialadest - tööd, leiba ja väljakutseid ka tulevikus, kui huvi pikemaks ajaks püsima jääb.

Kommentaarid (7) -

  • Tanel

    23.05.2006 10:02:40 | Vasta

    www.studentcomputers.co.uk/.../...ptop-battery.htm

    Maksab palju raha.

    Motorola mobiiltelefon, suur nagu puuhalg on ära anda mul. 2 akut ja laadija ka. Töötab, akud on kutud, ma pole viitsinud Tevalost midagi sobivat akude korpusesse otsida.

    Canoni digikaamera. PowerShot 350 - 0,35 megapikslit. Vist töötab. Mul ei ole paarimegast CF mälukaarti, et proovida.
    www.canon.com/.../1997_ps-350.html
    Need annan ma niisama ära.


    Aga komplektse ja töötava Minu Esimese Arvuti (086, roheline monokroomkuvar) eest tuleks teha pakkumine, millest ma ei saa keelduda Tong

  • Tarmo

    23.05.2006 18:27:37 | Vasta

    http://www.emug.ee/foorum/  - äkki saab sealt abi. See on selline tore koht, kust saab kõiksugu infot, mis Apple'ga seotud. Loodetavasti ;)

  • kaur

    23.05.2006 20:11:34 | Vasta

    mis see on, eesti craigslist? tublid Smile

  • priit

    23.05.2006 20:19:36 | Vasta

    jah, kaur. idee on saadud Craigslistilt Smile...

  • Kaja

    23.05.2006 20:56:23 | Vasta

    Aitäh, Tanel - Jüri ütles, et ta võtaks selle Motorola ja Powershoti heameele ja tänuga (kui Sa vahepeal ümber pole mõelnud).
    Ja kuna mina vaatasin vahepeal kiire.ee-d ja nägin, et seal on kena komme anda tasuta saadud asjade eest tänutäheks maiustusi, siis juurutan selle kombe ka siin. Nii et ütle oma lemmik-kommide nimi ja teeme vahetuse ära Smile

    Priit: kiire.ee on igati asjalik leht. Testkuulutuseks saigi pandud see aku- ja adapterivärk, aga usun, et hakkan edaspidi ka muuks kasutama. Lihtne ja mugav. Kui paari pisiasja üle kulmu kergitada, siis mina ei saanud aru, mida kirjutada kuulutuse lisamisel sinna tühja lahtrisse piirkonna-lahtri kõrval. Piirkonnalahtri rippmenüüst valisin "Lilleküla" oma asupaigaks ja mõningase kõhkluse järel kirjutasin tühja lahtrisse "Tallinn", ehkki see tundus natuke tobe pärast seda, kui olin rippmenüüst juba valinud Tallinna linnaosa. Mis sinna tegelikult peaks kirjutama?
    Ja maitseasi, aga vastus "Õnnitleme" kuulutuse sisestamise järel tundus ... noh, ütleme a la Sedelikataloog, kus õnnitletakse nii kataloogi kättevõtmise, avamise kui igale uuele leheküljele jõudmise puhul. Ilmselt küll korduval sisestamisel ei pane seda enam tähelegi, aga esimesel korral tuli küll muig.
    Aga see on muidugi tähenärimine ja pisiasjade kallal norimine. Muidu aga - respect!

  • priit

    24.05.2006 10:52:04 | Vasta

    hei,

    asukoha all mõtlen seda, et kuulutuse lugeja juba teaks, kus kuulutaja asub. Lisasin sinna väikese selgituse ? alla "Vali rippmenüüst või kirjuta tühja lahtrisse kui pole nimekirjas.".

    Ja selle Õnnitleme võtsin ka ära Smile. Nüüd ütleb lihtsalt "Olete edukalt sisestanud uue kuulutuse Kiire.ee keskkonda".

    tänud tagasiside eest.
    p.

Lisa kommentaar

Loading