Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Härra Maurus tänapäeval

Uskumatu, aga tänapäeval leidub asutusi ja organisatsioone, kes ei kiirusta oma teenuste eest raha sisse kasseerima! Ei ole enam nagu vanasti härra Mauruse ajastul, mil poisid võisid raha härra Maurusele tuua nii ööl kui päeval ja ta oli alati valmis seda vastu võtma.

Tallinna huvikeskuses Kullo on huviringide õppetöö toimunud juba kaks kuud, aga raha selle eest ei taheta vastu võtta. Või noh, Kullo ise ehk tahakski, aga asi seisab selle taga, et Haridusosakonnast või Rahandusministeeriumist (erinevad allikad räägivad erinevat infot) on vaja saada kõigile õpilastele personaalsed viitenumbrid. Ilma viitenumbrita raha üle kanda ei saa, viitenumbreid aga ei ole ega tule.

Viimane info Kullo kodulehel oli, et uue õpilaste viitenumbrid tulevad hiljemalt 25.oktoobril. Nüüd on selle lingi all ainult lakooniline lause, et küsimuste korral pöörduda õppeadministraatori poole.

Noh, ega ma muidugi liiga palju ei kurda, et mult raha ära võtma ei kiirustata :) Olin nagunii plaaninud maksta Jüri lennumudelismi- ja Ode trummiringi eest poolaasta kaupa. Küll aga nurisevad juba need lapsevanemad, kes soovisid tasuda õppemaksu kuukaupa, kuid nüüd seisavad silmitsi juba kolme kuu õppemaksu korraga tasumisega. Ja mind, korralikku inimest, siiski natuke ikka häirib ka, et juba kaks kuud on kohustusena üleval mingi ligi 3000 krooni tasumata arveid.  

Kommentaarid (1) -

  • kaur

    30.10.2007 21:53:59 | Vasta

    Mingi sarnane jama oli eelmisel sügisel lasteaia arvetega. Siis oli ka võimalus topelt maksta, ühe ja teise viitenumbri järgi...

Lisa kommentaar

Loading