Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Heade kavatsustega on sillutatud põrgutee

Täna õhtul oli Kristiine Noortekeskuse ees sinine telk, kus kaks särasilmset näitsikut kutsusid möödujaid ilusast valgest paberist tuvisid voltima. Et need saadetakse ülemaailmsel rahupäeval kogu maailmast lennukiga Shotimaale.

Iiks!

Paberit oli terve hunnik. Ilmselt oli keegi selle sponsorluse korras välja kaubelnud. Küllap on keegi veennud ka posti- või lennufirmat, et see nende tuviposti tasuta Shotimaale lennutaks. Sest vaevalt et noortekeskusel selliste asjade jaoks raha on.

Aga ikkagi!!!

Need tuvid on ju täiesti mõttetud. Olgu, korraks on ülev tunne eksponeerida seda ruumitäitvat paberihunnikut - aga mingi aja pärast lõpetab see ju prügimäel. Heal juhul ümbertöötlemises.

Tüdrukud olid nii õhinas ja oma ürituse ülluses veendunud, et mul polnud südant öelda, et nad tegelevad jaburusega. Ütlesin ainult, et minu tuvi on mõtteline ja säästame selle lehe paberit.

Naerusuine tüdruk, kes just tahtis mulle tuvi voltimist õpetama hakata, jäi korraks tõsiseks. Ma usun, et ta mõtleb selle üle.

Kommentaarid (2) -

  • tanza

    22.09.2006 08:47:32 | Vasta

    rohelised samas pahandaksid ilmselt selle ürituse peale teistel põhjustel: need volditud paberilehed on tehtud mingist mahasaetud puust, hävitades keskkonda, pealegi on rahutuvide saatmine suhteliselt väheviljakas mõte. Seekord siis roheliste paadis.

  • Eppppp

    22.09.2006 14:31:06 | Vasta

    Mis mõttes teistel põhjustel, sellest Kaja ju rääkiski?

Lisa kommentaar

Loading