Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Heleni ja Martiniga suusarajal

Vabariigi aastapäeva eel on lühem tööpäev ning nii leppisime täna Kariniga kokku, et viime Heleni ja Martini Trummi suusatama. Ise siis suusatame kah ja Katigi tuli kaasa.

Lühem tööpäev ja kolm olümpiakulda oli innustanud Trummi radadele vist igaühe, kel mingidki suusad olemas. Kõigepealt ei leidnud parklas autole kohta, sest kõik kohad olid täis, ja rajal tuli pidevalt igas vanuses ja kiiruses kaassuusatajatega arvestada. Ja lapsigi oli nagu mudulasi suurte vahel.

Martinil läheb suusatamine juba päris libedalt ja ega Helenigi üle nuriseda saa, arvestades, et ta on ainult 4-aastane. Martin laskis vapralt kaks korda ka sillamäest alla, koos Katiga. Helen tegi sedasama koos Kariniga, nii et Karin teda selja tagant kinni ja püsti hoidis.

Tore meelelahutuslik suusatamine oli. Ise teenisin vist taas ühe isikliku plusspunkti ka oma pereväärtusi ja lastekantseldamist väärtustavalt bossilt, kes oma tütrega suusaradadel olles mind väiksele Helenile suusaõpetust andmas nägi.

Kommentaarid (1) -

  • Marit

    24.02.2006 15:04:35 | Vasta

    Ehhh... ma kardan, et üks neist ees koperdajatest olin mina oma inglasest kaaslasega, kes eile esimest korda suuski nägi ja vist 10 korral radasid segi üritas kukkuda. Kõik 3-4-aastased sõitsid meist nagu postist mööda Smile))

Lisa kommentaar

Loading