Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Hommikulogistika paikaloksutamine

Sel aastal tuleb sügis teisiti, kui parafraseerida tuntud luulerida. Sest Kati läheb kesklinnakooli ja on otstarbekas, kui mina teda - teel oma tööle kesklinnast niikuinii läbi sõites - hommikuti sõidutan.

Mis aga tähendab umbes 15-minutilist, kuid üliolulist aegade ja hommikutegevuste ümbermängimist.

Seni oli nii, et hommikul ärkasin kõigepealt mina, siis järjepannu Ode, Jüri ja Kati Hommikusöök, hambapesu ja kodust lahkumine käis lastel ärkamise järjekorras (Kati kihutas kodulähedase kooli poole tõesti viimastel minutitel, ca 7:50) ning mina jäin veel mõneks minutiks koju - nõusid pesema, kassi kempsukasti vahetama, põrandat pühkima, elutoalauale jäänud asju korrastama ja muid selliseid pisiaskeldusi tegema. Oma tööle jõudsin ca 8:20 (meil on tööpäeva algus valida vahemikus 7:30-8:30).

Täna lahkusime Katiga kodust 7:30. See on ilmselt natuke vara, sest Reaalkooli ees olime läbi suht autotühjade tänavate juba 7:41. Aga mine tea, sest paljudel koolidel on täna alles aktused ja need algavad ikka hiljem kui tunnid. Õige kooliaja-autovoo tunde saab kätte ikka alles homme.

Ja ka seda, kas hommikulaua koristamine jääb endiselt mulle (ning Ode ja Jüri peavad selle võrra senisest 10 minutit varem ärkama) või neile, peame veel vaatama ja proovima, kuidas paremini sobib.

Lisaks tuleb ilmselt ümber harjuda ka hambapesujärjekorra ja kempsuskäimise järjestuse rutiinid :)

 

Lisa kommentaar

Loading