Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Icebug käib, ilma minuta

Kui läks lahti Icebug 25h-le registreerimine, ütlesin ma Leivole, et otsigu nad selleks puhuks tiimi uus naine või minupoolest kasvõi mees - mina tänavu jää peal rattaga sõita ei taha. Sellest hoolimata, et eelmise aasta pöidlaluud ei murdnud ma mitte jäisel ratta-, vaid lumevaesel suusaetapil. Aga kuna ma olen ekstreem.ee-s absoluutselt asendamatu, läks Leivo hoopis Medisofti tiimi. Noh, eks ta tahab mõnikord ikka pingutada ka :)

Nüüdseks on võistlus juba esimese veerandi ehk 6,5 tundi käinud ja mina kärsitult kodus. Ei pidanudki enam vastu, vaid helistasin peakorraldaja Siirile, et võistlejate käekäigu järele küsida.

Poolteist tundi tagasi, kui Siiri ise võistlejaid kohtas, oli juhtimas Medisoft!!!! Praegu talle teadaolevate andmete kohaselt olid kaks tiimi lõpetanud pika jalgsietapi (vist Medisoft ja Vaude, aga päris kindel ei olnud). Igatahes oli üsna lähestikku koos neli tiimi: Medisoft, ISC, Vaude ja Kohtla-Järve Kalev (kus võistleb seekord ka Heiti).

Startis 19 tiimi, praeguseks on katkestanud Twister: rattakummid ei püsinud velgede peal.

Ja mina kodus püüan end kõigest väest jätkuvalt veenda, et rattaga libedale jääle mitteronimine oli tark otsus. Aga terve tänase päeva on see mul millegipärast aina ja aina kahtluse alla sattunud...
_____
Täiendatud järgmisel päeval. Medisoft jäi kokkuvõttes neljandaks (suusarajal olid teised ässamad), esikolmiku moodustasid ISC, Vaude ja Kohtla-Järve Kalev. Ja kui ma kuulsin, et kõk, absoluutselt kõk teed old olnud jäälibedad ja kõik olid sõitnud naelkummidega (mida mul ei olegi), ja et üldse lõpetas täispika raja ainult kuus tiimi, siis oli mul siiski jälle hea meel, et mind seal ei olnud :)

Kommentaarid (1) -

  • Maare

    11.01.2009 21:06:29 | Vasta

    No mul on ka ses osas vastakad tunded. Olin seekord Kohtla- Järve Kalevi supporttiimisSmile Vastupidiselt varem arvatule stardiettevalmistus ning stardihetk mind kihelema ei pannud... aga täna hommikul, vaadates neid väsinud, ent ülirahulolevaid nägusid, tahtnuks ma niiiniii väga ka olla üks neist, kes söögilaua taga suppi süües rajamuljeid jagasid... ja see tunne läks järjest tugevamaks, kui finisheerus ainuke naistetiimSmile Hakkan vaikselt ikkagi  vist winterxdreamile mõtlema...

Lisa kommentaar

Loading