Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ikka see sebra

Mammu arst dr. Peeter Padrik on väga meeldiv, asjalik ja tasakaalukas tohter. Asjalikult ja tasakaalukalt ütles ta täna Mammule, et vähisiirded on läinud luustikku ning taas tuleb alustada keemiaraviga. Meeldiv oli selle juures see, et halba sõnumit oskas ta edastada nii, et ei kadunud usk ja lootus tervekssaamisse.

Sealsamas sai Mammu kohe kätte ka esimese kuuri uuest ravitsüklist.  Järgmine on nädala pärast.

Tartust tagasi sõites oli Mammu ometi palju reipam ja rõõmsam kui sinna minnes. Jah, teadmatus ning ebamäärane lootuse ja hirmu vahel kõikumine on kindlasti halvem kui teadmine... Ja sõitu autovoodis talus ta nii sinna kui tagasi väga hästi, kui veel häid nüansse leida.

Elu helgemal küljel sündis Kristelil ja Andrusel 16. septembril pisipoeg. Margit on nüüd kahekordne vanaema ja tädi Anne... ma ei teagi, kui mitmekordne vanavanaema :) Ning kui vahepeal sündis nende suguvõsaharusse ainult tüdrukuid (Annel kaks tütart Margit ja Ilme, neil mõlemal omakorda kolm tütart), siis kolmandas põlves näevad ilmavalgust muudkui poisslapsed.

16.septembril sündis poeg ka Piretil ja Francois´l. See on nüüd küll otse pulmaöö poiss, sest pulmad olid 16.detsembril :)

Ja õnne - seda läheb kõigil vaja. Olgu seda hästi palju!

Kommentaarid (1) -

  • KajaT

    18.09.2007 00:11:12 | Vasta

    jah see vähk...on kogemusi, ja valusaid. minu memmele öeldi nii jõhkralt, et kuu ajaga suri masendusse...

Lisa kommentaar

Loading