Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ilus, kirju, kasulik

Ühte nädalavahetusse võib mahtuda väga palju ja väga erikülgseid tegevusi.

Lossiromantika. Kuhu ikka minna kevadisele romantilisele õhtusöögile kui Taagepera lossi! Tookordse rahva- ja meeletult emotsioonirohke peo mälestuseks oli meile nüüd kaetud privaatlaud. Küdev kamin, valgele laudlinale puistatud roosi õielehed, prantsuse vein, ilusad riided ja armas kaaslane...

Karula veski. Algsest vestlustunnist Künnapi klubi iga-hooaja-alguse üritusel Karulas kasvas välja pikem kohalviibimine koos telkimise, saunatamise ja seltskonnatamisega. Naljad stiilis "Klubi tunnuslause - eksi ja sure!" (tegelikult on "Mäed vigu ei andesta" :) ning kõikide kindel veendumus, et üks inimene mahub sauna alati juurde.

Raamatupidamise meistriklass. e-äriregistri ettevõtjaportaalis MTÜ elektroonilise majandusaasta aruande esitamine nõudis küll süvenemist, kuid oli tegelikult lihtsam kui arvanud olime. Eriline kiitus nupu "Kontrolli standardile vastavust" eest, mis kohe ütles, mis lisad või rubriigid veel lisada tuleb. Ainus miinus: miks ei saanud majandusaasta aruannet allkirjastada Mobiil-IDga, kui samas portaalis teises kohas (registrikande muutmine) ometi sai? Ja ka sisselogimisel oli Mobiil-ID tugi, ent aruande allkirjaga kinnitamiseks tuli välja otsida ID-kaart (ja installeerida arvutisse vajalik tarkvara, mida Mobiil-ID kasutajatena enam vaja poleks).

Sporti ikka ka. 14-kilomeetrine jooksutiir. Kes küll need jalad nii valusaks tegi...?

Kodu korda. Koos lastega lõime läikima vahepeal entroopia olemasolu tõestanud kodumajanduse.

Kommentaarid (1) -

  • Leivo

    30.05.2010 22:24:30 | Vasta

    Entroopia on üks minu lemmikasjadest.
    See muutub oluliseks läbi termodünaamika teise printsiibi, mille kohaselt ei saa suletud süsteemis entroopia kunagi kahaneda. Llihtsamalt väljendudes võib öelda, et:

    * korrastamatusel on tendents iseenesest kasvada
    * korrastatusel on tendents iseenesest kahaneda.

    Entroopia vähendamiseks tuleb teha alati tööd.

Lisa kommentaar

Loading