Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Jäätmejaam

Viisime korralike kodanikena oma vana teleka jäätmejaama - sinna Suur-Sõjamäe omasse. On teine küll teises linna otsas ja lähemal oleks meil jäätmejaamu ka... aga mulle patoloogiliselt ei meeldi minna kohta, mille kodulehekülg näib pärinevat 90ndatest. Muidugi tean, et ilmselt teen selle eelarvamusega paljudele liiga ja hea koduleht pole veel märk, et inimesed seal minuga ühel lainel mõtlevad, aga siiski.

Jäätmejaama puhul oleks ilmselt küll üsna ükstapuha olnud. Jaamatöötaja juhendamisel tuli telekas lihtsalt õigesse konteinerisse tõsta ja oligi kõik. Ma ei tea, mis keerulisi protseduure ma veel oleksin eeldanud, aga igatahes olin meeldivalt üllatunud, et nii ladusalt ja sujuvalt läks.

Kommentaarid (2) -

  • Peeter Marvet

    11.01.2009 23:57:54 | Vasta

    Minu lähim jäätmejaam on endise Pääsküla prügila territooriumil ja kui välja arvata see, et otsing "pääsküla jäätmejaam" annab kõikvõimalikke tulemusi aga mitte aktuaalset lahtiolekuaega, olen ma sellega äärmiselt rahul.

    Kusjuures olgu öeldud, et jaama "mehitavad" kaks tütarlast, kes on alati varmad aitama kuni prügi autost konteinerisse tõstmiseni välja (miska ma alati üritan eriti proaktiivselt kõik ära sortida, kuidagi piinlik lasta tüdrukutel oma prügi konteinerisse tassida - aga küllap ilma nende proaktiivsuseta kannataks oluliselt minust keskmisema kliendi sorteerimise kvaliteet). Peaks neile miski preemia välja mõtlema Smile

  • Fre

    12.01.2009 18:02:25 | Vasta

    Muidu Artelli/Forelli vms sektoris on ju ka j-jaam, Cleanaway oma? Veidi parema kodulehega ja ligipääsetavusega. Vanasti oli, vbl nüüd on muutusi.

Lisa kommentaar

Loading