Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Jälgi mängu: olen mõned päevad Eesti multispordi pressipealik :)

Eesti multispordi liider ISC Adventure Team on startimas Shotimaal võistlusel Adventure Race World Championship ehk multispordi maailmameistrivõistlusel. Võistlusel, kuhu ei pääse kaugeltki mitte igaüks, vaid 60 parimat tiimi kogu maailmast.

Eesti tiimi kuuluvad Randy Korb, Rain Lond, Ruth Vaher ja Andres Hiiemäe. Kohapealses toetustiimis on Maret Vaher ja Elo Saue. Ja et infot ja emotsiooni võimalikult kiiresti Eesti kaasaelajateni tuua, on toetustiim kontaktis minuga, kes ma istun kodumaal arvuti taga, ja vahendan rajal toimuvat ISC Adventure blogisse.

Nii et lugege rajal toimuvast: http://seiklussport.blogspot.com/

Vahetulemused ja muu ametlik info: http://www.sleepmonsters.com/
____
Ja et ümber lükata ISC blogi parema veeru tõttu juba levima hakkavat eksiarvamust: EI, mina siiski ei kuulu ISC Adventure Teami :) Nimekiri seal näitab ainult seda, et ma olen liige antud blogi tiimis -ikka selleks, et sinna uudiseid sisestada :)

Kommentaarid (2) -

  • Peep O.

    25.05.2007 19:41:19 | Vasta

    Ei teagi, kust viga otsida - mul ISC blogi RSS ei tööta. Blogspot'i RSS on vahest varemgi tõrkunud, aga siis ainult lühikest aega. ISC RSS annab veateateid juba mitu päeva. Head vihjed teretulnud!

  • Liisu

    26.05.2007 21:58:56 | Vasta

    Heh, Kaja, ma just mõned päevad tagasi kohtasin ühte inimest, kes Raini tunneb Smile Niiet kahtlemata võid talle Ingridi poolt tervitused edasi anda. Tegin sissekande enda blogisse kah.

Lisa kommentaar

Loading