Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Joostes vihmas

Maijooksule sattusin tänavu täiesti kogemata: üks Spordiklubi liige, kes oli haigeks jäänud, pakkus reedel listis oma vakantset kohta. Vastasin listis, et mina olen huvitatud ja kui veel keegi loobub, siis on huvitatud ka paar minu last. Osutus, et haigeksjäänuid oli hulgim ja saime endale lausa neli kohta. Mille täitsime siis minu, Ode, Helena ja Kariniga. Karin oli veel nii usin, et käis enne oma lastega ka lastejooksudel.

Üldse oli Maijooks justkui meie suguvõsa naiste kokkutulek. Oli Kairi oma lastega lastejookse tegemas, oli tädi Mall kepikõndimas, oli Margit ja oli isegi Esta Hiiumaalt.

7 km rada kulges valdavalt asfaldil ning tõuse-langusi eriti ei olnud. Mõtlesin alguses, et prooviks joosta 30 minutiga, aga siis hakkas vihma sadama ja vahepeal käed korra külmetasid ja no ega ei viitsinud-jaksanud ka.

Aga tore üritus oli, vihmast hoolimata. Kord, mitu aastat tagasi, käisin Soomes Naisten Kymppil ja sellega võrreldav nänniprojekt Maijooks muidugi pole. Aga seda hinnatavam, et niisugune hulk naisterahvaid on nännitagi jooksma meelitatud.
_____

Täiendatud esmaspäeval, mil tulemused väljas. Aeg oli 32:41 ja koht 41., aja peale jooksjaid naisi oli kokku 191. Nime järgi olin ma sel jooksul Kaisa - viimasel hetkel ei õnnestunud nime enam ümber registreerida.

Kommentaarid (2) -

  • Jüri

    22.05.2006 18:07:48 | Vasta

    Ja seda ei mainigi, kuidas sa pärast ETV spordiuudistesse pääsesid?

  • Kaja

    22.05.2006 18:20:32 | Vasta

    No see spordiuudistesse pääsemine oli küll ülikõva saavutus Smile Aga jah, see on küll tõsi, et rahvamassis "pääsen" ma keskmisest kõvasti sagedamini pildile-kaamera ette. Ning keskmisest sagedamini pöörduvad minu poole ka igasugused ennustajad, allkirjakogujad ja usumanifestide kuulutajad. Ja plikapõlves tulid poisid keskmisest sagedamini just minuga juttu ajama ja külge lööma, minu ilusamate sõbrannade suureks imestuseks ja väikseks nördimuseks Smile
    Ma ise arvan, et see on sellepärast, et mul on komme inimestele otsa vaadata ja mitte pilku peita, kui nemad minu poole vaatavad. Kujuta ette näiteks spordireporterit, kel on vaja saatelõigu jaoks paari lauset "inimeselt rahva hulgast" - ta vaatab otsivalt ringi, kuid enamik inimesi pöördub ära ja vaatab häbelikult mujale. Muidugi astub ta selle juurde, kes kontakti otsivale pilgule vastu vaatab ja küllap ka vastu naeratab.

Pingbacks and trackbacks (1)+

Lisa kommentaar

Loading