Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Juristivõrse

Sügisel otsustas Kati osaleda Riigikohtu 90.aastapäeva kaasuskonkursil, kus juurahuvilistele kooliõpilastele pakuti lahendamiseks kolme erineva õigusvaldkonna juhtumeid. Kati valis "Reedetud sõpruse" ja kirjutas novembri alguses esmase analüüsi kokku. Kuna õpetajast juhendajat ei tulnud nagu pähe otsida, sai taas pöördutud Maare poole, kes selle juurapilguga üle vaatas ja pragarahvide-viidete lisamise asjus nõustas.

Detsembri lõpus tuli Katile kiri, et tema tööd on hinnatud kõrgelt ning et kui kõrgelt täpselt, selgub 21.jaanuaril Riigikohtus pidulikul tseremoonial.

Töid esitati kokku 117, neist põhiosa 9. ja 12.klassis (Kati arvas, et sellepärast, et just neis klassides on ühiskonnaõpetuse tunnid). Ja 12.klasside arvestuses sai Kati esimese koha! Võidutööd on Riigikohtu kodulehel ka üleval.

Mul ei tarvitse öelda, kui rõõmus ja uhke ma oma lapse üle olen :)

Igatahes oli oma vaeva väärt Kati Kolgata tee rongiga Tartusse. Selle rongiga, mis hukkunud autojuhi väljalõikamise ja muude päästetööde tõttu tubli tunni rööbastel seisis...

Rongis, muide, polevat kokkupõrget praktiliselt tundagi olnud. Ning hea, et Riigikohtusse jõudmiseks oli Katil piisav ajavaru, nii et traagiline õnnetus üritusel osalemist ära ei nullinud. Ainult tädi Anne sai nüüd asjatult külalist oodata, kes muidu seda lisaaega ehk tema juures veetnuks.

 

Lisa kommentaar

Loading