Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kaks kassi

Täna tõime Kassiabi hoiukodust, Inga juurest, enda koju väikese Tiffany. Imeilusa, lausa kurvakstegevalt armsa kiisu. Kes on eriti armas selle tõttu, et tema tagakäpad on natuke abitud - kas on läbipõetud kassikatk närvideni jõudnud või avaldab mõju lihtsalt pikk lamamine haigeolemise ajal. Aga isegi kui ta käpakesed vänderdama jäävadki, on ta täiesti Meie Kass.

Ainult Kisti on esialgu vist mõnevõrra teisel arvamusel. Tiffany kojusaabumise järgne aeg möödus igatahes nii, et üks kass oli elutoas ühe, teine teise diivani all. Tiffany on aga kiisuke, kellele väga meeldivad teised kassid. Nii püüdis ta kohe üsna varsti Kistile läheneda, kuid too ähvardas käpaga. Taastati status quo diivanite all. Siis lahkus Kisti nördinud väärikusega teise tuppa - igaks juhuks või eriti suure nördimuse väljendamiseks ka seal diivani alla.

Siis võttis Jüri Tiffu oma tuppa. Seal ta ka sõi ja nüüd magab, Jüri kõrval tema voodis. Hea, et sai ikka lai voodi ostetud :)

Kisti muidugi on unepositsiooni sisse võtnud harjunud kohal: Ode padjal. Nii et praegu igatahes valitseb öörahu.

Meie poolt aga aitäh Reedale ja Ingale, kes selle kauni kassilapse elulevõitmisega meeletut tööd tegid. Nii et Inga oli päris kurba nägu, kui me Tiffu tema juurest ära viisime... Me hoiame teda hästi!!!

Kommentaarid (4) -

  • Anu

    27.03.2008 10:03:36 | Vasta

    meil oli kassidel esimesed kaks päeva nii, et vaenem kartis ja tagus käpaga, siis hakkas huvi tundma ja nädala pärast juba mängisid. nüüd ainult üks möll käibki! Smile

  • Eppppp

    27.03.2008 10:43:23 | Vasta

    Elulevõitmisega... mis juhtus siis?

  • Gea

    27.03.2008 10:47:26 | Vasta

    Palju õnne teie perele ja palju õnne Tiffyle. Küll kassid lõpuks teineteisega harjuvad Smile

    PS: Pilti!

  • Kaja

    27.03.2008 12:45:09 | Vasta

    Eppp: Tiffany ja tema vennad-õed põdesid läbi kassikatku. Nii väikestel on see väga raske, nii et omal käel ei jää haigestunud kassipojad tavaliselt ellu. Sel pesakonnal vedas, et nad õigel ajal keldrist Kassiabisse jõudsid. Tiffany haigestus esimesena ja põdes kõige raskemalt, teised pääsesid kergemalt.
    Gea: Küll me pildistame kaSmile Seniks saab vaadata Kassiabist (klikka siin artiklis Tiffany nime all olevale lingile). Ta on üsna samasugune -ainult silmad ei ole enam haige kassi silmad. Pildi all on ka kommentaarid, kus juttu ka haigestumisest ja tervenemisest.

Lisa kommentaar

Loading